Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
půjdou tato kola na E90
-
- Člen Klubu
No jo taky nechápu jak má E90 široký ty zadní lemy a kola utopený, k ní by měly rozdávat 20mm podložky zadara snad v zákl. výbavě.. :/
Z 1er ty kola mají opravdu docela jiný ET, asi schválně aby sis náhodou nemohl udělat jednou radost..
Je to praktický mět všechny 4 stejný skrz přehazování a tak. Co je pravda tak na zimních sadách u BMW to tak i bývá, akurát myslím jsou všechny ráfky stejně široký.
Z 1er ty kola mají opravdu docela jiný ET, asi schválně aby sis náhodou nemohl udělat jednou radost..

Obrať se na ten BMW Helpreg .. p.Stehlík, známá věc tady, trochu poGoogluj..Dave320 píše:Když jsme u těch kol taky bych se zeptal zda je možné dostat nějakou legální cestou do TP taky rozměr 225/40/18 na všechny 4 kola u E90. Máte to tak někdo? Jde to tak? Nechci dávat na zadek ty širší co jsou v TP.
Díky za info
Je to praktický mět všechny 4 stejný skrz přehazování a tak. Co je pravda tak na zimních sadách u BMW to tak i bývá, akurát myslím jsou všechny ráfky stejně široký.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mel bych dotaz zda jdou podlozky 15mm osoustriz cca na 12-10mm.Jde mi to ze potrebuju cca 10mm ale ty se nedelaji se stredicim krouzkem.Mam ted 10mm od vcera a mam z toho blbej pocit.Ne ze by to nejak vibrovalo, ale proste drzi to jen na sroubech.Tak to dneska radsi vyhodim.Prosim technicky znalejsi aby se k tomu vyjadrili.Ja o tom nevim nic.Diky Mirek
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Změř si výšku středícího nákružku na náboji kola. Připočti několik mm a máš výslednou minimální výšku podložky.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Člen Klubu
Pár podložek jsem vyráběl a můžu říct, že min. tak 14-14,5mm tloušťka aby to mělo středící - dosedací plochu. Když se to z ůží tak osazení upadne protože se to potká s dírou s druhé strany. Ta je právě hluboká min. cca 12,5mm.
Osobně bych podložky bez osazení taky nedal moc z toho nemám dobrej pocit a dle mě dřív nebo později se přidají chvění vibrace.
Hele jestli ti chybí jen cm tak to nech tak, origo kola jsou na BMW v podstatě vždycky trochu utopený, je to konstrukčně stanovený ET.
Osobně bych podložky bez osazení taky nedal moc z toho nemám dobrej pocit a dle mě dřív nebo později se přidají chvění vibrace.
Hele jestli ti chybí jen cm tak to nech tak, origo kola jsou na BMW v podstatě vždycky trochu utopený, je to konstrukčně stanovený ET.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju vam obema.Tak bud zkusit 15mm, to znamena koupit vse znovu a modlit se aby to nedrhlo.Nebo ty stavajici sliznout na 5mm a tam uz by se to stredu mohlo chytnout i kdyz ne buhvi jak poradne.Nebo se na to vysrat
Jezdil sem vzadu et 32 a byla to krasa.Takovy akorat.Ted mam et41 a rozdil to je no.Ty 10mm podlozky vypadaj paradne, ale to je tak vse.Fakt ze to drzi jen srouby se mi vubec nelibi 

-
- Člen Klubu
Přesně tak moje 17" repliky mají taky ET34 a je to skvěle zároveň s blatníkem. To osazení na náboji je sice 12,5mm ale je tam dost sražená hrana, aby se to dobře nasazovalo a to samý na disku, tzn. ve výsledku to sedí jen na osmi milimetrech..
Osobně bych dal spíš užší pneu z vlastní zkušenosti 215/45 sedí pěkně a vypadá ještě líp, ale je to tvrdší komfort než 225/45.

Osobně bych dal spíš užší pneu z vlastní zkušenosti 215/45 sedí pěkně a vypadá ještě líp, ale je to tvrdší komfort než 225/45.
mam 12mm s osazenim a pohodamyrryn88 píše:Dekuju vam obema.Tak bud zkusit 15mm, to znamena koupit vse znovu a modlit se aby to nedrhlo.Nebo ty stavajici sliznout na 5mm a tam uz by se to stredu mohlo chytnout i kdyz ne buhvi jak poradne.Nebo se na to vysratJezdil sem vzadu et 32 a byla to krasa.Takovy akorat.Ted mam et41 a rozdil to je no.Ty 10mm podlozky vypadaj paradne, ale to je tak vse.Fakt ze to drzi jen srouby se mi vubec nelibi

http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... &sk=t&sd=amyrryn88 píše:Kdyztak hod odkaz