Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vanos B44 TU
-
- Klubové ID: 2156
Už jsem z toho blázen, a nejen já. Vanos mi pořád nefungoval, jinak jsem normálně jezdil. Byl horší volnoběh. Včera mi Vanos nastavoval profík, takže aretace atd, atd. Takže asi OK. Ale ta bestie zas píše, že V. nechodí. Volnoběh je ještě horší, hrozně houpe. Přisávání to určitě není (sprej všude). Výpadky zapalování to nepíše, všechny vstřiky jdou, na plyn je to o něco lepší. Může být rozvod přeskočen, když je takto pečlivě nastaven? Přijde mi totiž, že to jede hůř. Po odpojení selenoidů žádná změna. Chybu čidel to nepíše. Chtěl jsem jít na Halovky s osciloskopem, ale zvuk se mi vůbec nelíbil, takže jsem objednal nový napínák, což je poslední nevyměněná věc.
Měl jsem se na to vys... a jezdit, třeba by to ještě 30kkm najezdilo. Vodítka zas tak oloupaná nebyly. Help, díky
Měl jsem se na to vys... a jezdit, třeba by to ještě 30kkm najezdilo. Vodítka zas tak oloupaná nebyly. Help, díky
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
kdo to dělal?
jak vypadá nastavení rozvodů na diag? v live datech krásně vidíš jak máš nastavené rozvody, já si na svoji M62TUB44 dělal komplet rozvody, repas Vanosu beisan sadou včetně přelisování, přetěsnění plechů pod vanosem, ted je to uplně jiné auto, nikdy jsem nejel takovou M62, jede to odspoda jako kráva, nahoře taky, no a motor nejde vubec slyšet když běží.
jak vypadá nastavení rozvodů na diag? v live datech krásně vidíš jak máš nastavené rozvody, já si na svoji M62TUB44 dělal komplet rozvody, repas Vanosu beisan sadou včetně přelisování, přetěsnění plechů pod vanosem, ted je to uplně jiné auto, nikdy jsem nejel takovou M62, jede to odspoda jako kráva, nahoře taky, no a motor nejde vubec slyšet když běží.
-
Člověk, který pracoval v značkovém servisu BMW spoustu let, teď je pochopitelně na soukromo. Hrozný puňta. Žádný mlaďoch, M62 zná. Dign. má nějakou super profi, ale u něj nebyl čas, musíme se domluvit. Máš prosím tě názor, že mechanicky to nemůže být blbě? Ale proč předtím v pohodě a teď tak hrozně houpe v cca vteřinových intervalech. Dík za každou radu.
-
Jasně že to chápu. Ale mám to rozhozený. A nechce se mi to složit, udělat diag a znovu rozhodit při případné chybě.
Zde pár foto. Ten bank 2 se mi nezdá. Není to v HÚ. Točeno pouze vpravo.
Zde pár foto. Ten bank 2 se mi nezdá. Není to v HÚ. Točeno pouze vpravo.
- Přílohy
-
- BANK 1.JPG (93.02 KiB) Zobrazeno 862 x
-
- BANK 2 HALL.JPG (85.44 KiB) Zobrazeno 862 x
-
- BANK 2.JPG (96.32 KiB) Zobrazeno 862 x
-
- RYSKA.JPG (79.37 KiB) Zobrazeno 862 x
-
- BANK 1 HALL.JPG (68.25 KiB) Zobrazeno 862 x
-
- Moderátor
- Klubové ID: 510
Jen ze zvědavosti,kolik by to vyšlo kdyby jsi to měl fakturovat?JaraX píše:kdo to dělal?