DikyJaraX píše:jakým zase tlakem vzduchu, voda tam snad je, když tam foukáš vzduch tak jen prostě tlačíš tu vodu, je to vlastně princip darlingu, voda nejde stlačit ale mužeš vodu tlačit vzduchem. říkám, takto jsme přišli na desítky uniků vody, dokonce se prodává i taková sada ale stojí to zbytečně nesmysl. jenom to hlavně nepřetlakujte at neměníte potom třeba radiatorACDC píše:JaraXi Prosím tě, a zkoušet jenom tlakem vzduchu bez vody je asi blbost, že.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E61 EGR ...bacha na něj...
Když si nejsi jistej, tak proč tam prostě nenaleješ čistou vodu a pak nenatlakuješ, jak píše jarax? uvidíš únik a nebudeš muset při vypouštění chytat do kanystru fridex.
Nevim no. mam únik chladící kapaliny, tak to otlakuju, zjistím netěsnosti, opravím a napustím. Proč bych to zase tlakoval?
Jinak samotnym vzduchem to jde taky, ale musel bys to všechno z venku postříkat jarovou vodou. To ale asi všude moc dobře nepůjde.
Nevim no. mam únik chladící kapaliny, tak to otlakuju, zjistím netěsnosti, opravím a napustím. Proč bych to zase tlakoval?
Jinak samotnym vzduchem to jde taky, ale musel bys to všechno z venku postříkat jarovou vodou. To ale asi všude moc dobře nepůjde.
-
tommy_romeo
- Giovany1971
- Klubové ID: 3968
- Kontaktovat uživatele:
Mě to unikalo dovnítř...tedy do výfukových svodů..teklo mi to i z turba..respektive kolem hřídelky ovladání klapky..až do motorutommy_romeo píše:To Giovanni kde ti prosimte unikal ten chladic? Ja to mam vlhke kolem toho svaru ktery jsem zakrouzkoval.
Pokud tobě to teče kolem toho sváru ven..tak je to lepší..můžeš ho nechat opravit otlakovat a vrátit zpět...
-
tommy_romeo
Nevyznam se v tom nejsem mechanik takze nevim jak dovnitr ale sledoval jsem unik pri odstavenem aute jak jsem psal a nic z toho co jsi popisoval jsem nemel no. Ikdyz ted po rozvodech se mi unik vody zvetsil a rapidne ( po ujeti 1000km dolivam tak 3dcl vody , kdyz jsem jel s povolenym vickem po doporuceni meho mechanika tak unik nebyl).
- Joshuax
- Klubové ID: 2833
- Kontaktovat uživatele:
Pekne prosim, jak to muze tect ven v tomhle miste ? Ta trubka s vodou je uvnitr, vne trubky jdou vyfukove plyny pres zebrovani, tohle je horni strana, pokud by tamtudy unikala voda, musel by byt cely ten chladic plny vody ne ?
Muselo by to byt videt jenom dole u hadice, pokud je to nahore, pak je asi vetsi sance, ze tam tam ta voda dostava jinak.
Neni spis pravdepodobnejsi, ze to tece kolem tesneni maleho termostatu ?
Muselo by to byt videt jenom dole u hadice, pokud je to nahore, pak je asi vetsi sance, ze tam tam ta voda dostava jinak.
Neni spis pravdepodobnejsi, ze to tece kolem tesneni maleho termostatu ?
-
tommy_romeo