(můžu sem hodit foto jak jsem to vyřešil)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
špatné studené starty
Čau, vím že už to tu bylo se studenými starty hodněkrát, ale chtěl bych se zeptat. Měnil jsem palivový filtr a ulomil jsem ten plastový konec co drží hadičku u paliváku co vede k čerpadlu. Dal jsem tam trošku delší a napojil přes sponky. Může to mít vliv na špatné studené starty? Před výměnou to bylo všechno v pohodě. A za tepla chytne na brnk. Za studena točí jak blázen a chytne až na podruhé - na potřetí, někdy až druhý den
Za jízdy žádný problém. Popřípadě není tu někdo z Brna s diagnostikou? Díky
Tak jeste popisu dnešní průběh startovani:)
Ráno v pul 7,nastartoval jsem na podruhé.Ve 12 krátká cesta na oběd-na brnk.Ve 4 hodiny nastartovano asi na popáté.Po 15 minutách jsem zastavil natankovat a zase to chytlo až na dvakrát.Jeste dodám,ze jak nastartuju,tak motor nehapruje,nekolisa,jede normálně.Zitra to jedu napichnout na diagnostiku,jestli to neco ukáže.
Ráno v pul 7,nastartoval jsem na podruhé.Ve 12 krátká cesta na oběd-na brnk.Ve 4 hodiny nastartovano asi na popáté.Po 15 minutách jsem zastavil natankovat a zase to chytlo až na dvakrát.Jeste dodám,ze jak nastartuju,tak motor nehapruje,nekolisa,jede normálně.Zitra to jedu napichnout na diagnostiku,jestli to neco ukáže.
Tak dneska jsem nenastartoval vůbec. Když jsem kouknul do motoru, tak je tam slyšet syčení, když zahýbu hadičkou co jde od filtru k tomu téčku, tak to přestane, ale jak pak vypnu a zapnu klíček, tak syčí zase. Dneska vyměním hadičky a uvidím. Pořád normálně točí, občas jakoby naskočí, ale hned zhasne a nebo nechytne vůbec.
Dneska jsem dal nový hadičky+novej plivovej filtr, protože u toho co jsem měnil nebylo těsnění, tak jsem dal to z toho starýho, který moc nesedělo. Zatím startuje v pohodě, tak uvidím, pokud zas začne blbnout, tak už mě napadají jen vstřiky nebo čerpadlo. S diagnostikou moje auto nekomunikuje, asi proto že mi chybí v zásuvce pin 15 a OBD zásuvku nemám i když jsem se dočetl, že rok 2000 by ji mít mělo.