E60 klepe se motor,pomoc
-
Oldbmw
Ahoj mam problem s Bmw e60 520i 2004 125kw ....hlasi to chybu na motoru ,ale diagnostika nic neukazala.Motor se klepe tak ,ze je to citit i v aute a nejvice na radičce.Dela to pri rozjezdu tak do 2500 otacek pak to prestan.Rekl bych ,ze kdyz je auto studene je to jeste horsi,jezdil jsem s tim asi pul roku a delalo to trochu a ted to prave hlasi tu chybu a klepe se to hrozne a auto jede tak na 80% vykonu.Nevite nekdo pls co by to mohlo byt? Nekdo mi rikal ze mozna lambda sonda ,nebo naky cidlo otacek ,fakt nevim ,diky moc za rady a omlouvam se za pravopis. 
-
Angelos
-
Oldbmw
-
sonyk02
-
Jirke
-
Oldbmw
-
Teddy
Neber to prosimtě nijak zle, ale radili ti tu dojít si na kvalitní diagnostiku.
Vím, že jsi byl už 2x. Ono "kvalitní diagnostika" taky znamená, že je v rukách někoho, kdo tomu rozumí. Takový člověk ti pak rovnou řekne že problém bude pravděpodobně tam a tam a bude to stát tolik a tolik.
Co ti řekl ten kámoš? a čim to diagnostikoval?
Nevšiml jsem si odkud seš, ale najdi si tady na fóru někoho z lidí, kteří autům fakt rozumí (je jich tu pár) a zajeď k nim. Když to bude banalita, tak rovnou odjedeš s opravenym autem.
Já třeba vim o snejkovi, JaraXovi atd.
Vím, že jsi byl už 2x. Ono "kvalitní diagnostika" taky znamená, že je v rukách někoho, kdo tomu rozumí. Takový člověk ti pak rovnou řekne že problém bude pravděpodobně tam a tam a bude to stát tolik a tolik.
Co ti řekl ten kámoš? a čim to diagnostikoval?
Nevšiml jsem si odkud seš, ale najdi si tady na fóru někoho z lidí, kteří autům fakt rozumí (je jich tu pár) a zajeď k nim. Když to bude banalita, tak rovnou odjedeš s opravenym autem.
Já třeba vim o snejkovi, JaraXovi atd.
-
Oldbmw
-
surfis
- Klubové ID: 1355
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
-
Oldbmw
-
Oldbmw
-
Joshuax
- Klubové ID: 2833
No nejsem zadny odbornik na diagnostiku bmw, ale vezmu to ciste logicky (mozna je to logika zcestna, ale nemci nejsou zase takovi tupci bych rekl) a budu predpokladat, ze kdyz na tom aute ma cidlo kdejaka kravina, tak jejich hodnoty maji pro chod celeho vozu urcity vyznam a jako takovy je monitorovan nejakym subsystemem vozu. Tzn pokud by auto umelo monitorovat cokoliv, co by bylo mozne odecitat z diagnostiky, pak by to stejne tak melo byt schopno vypsat chybu, pokud se o chybu jedna. At uz jakoukoliv. Na motoru predpokladam napriklad chybu motoru.
Daleko vetsi pravdepodobnost je naopak ta, ze auto vyhlasilo error, ktery nekdo nedokazal z auta vycist, at uz z jakehokoliv duvodu, ale kdyz to hlasi auto a diag ne, veril bych autu, ne diagnostice. Pokud tam ta chyba ve voze zaznamenana je, pak je zapsana do error memory a diagnostika ji musi byt schopna precist, pokud schopna neni, nemuzu se na ni spolehnout v zadne dalsi cinnosti spojene s vozem.
Daleko vetsi pravdepodobnost je naopak ta, ze auto vyhlasilo error, ktery nekdo nedokazal z auta vycist, at uz z jakehokoliv duvodu, ale kdyz to hlasi auto a diag ne, veril bych autu, ne diagnostice. Pokud tam ta chyba ve voze zaznamenana je, pak je zapsana do error memory a diagnostika ji musi byt schopna precist, pokud schopna neni, nemuzu se na ni spolehnout v zadne dalsi cinnosti spojene s vozem.
-
ACDC
- Klubové ID: 2156