Paty: to se zvládne

starML : krásně jsi to vysvětlil

Od počátku výroby až do teďFilozof píše:a postihuje to motory 3litr nafta od jakého roku do jakého roku ?
To je prostě tím, že nový vstřik najede 500tis i na českou naftu. Těžko tady najdeš 30d rv.2005 s 250tis najeto. 90% těchto 10 let starých naft má přes půl milionu, jenže stáčením se u nás vytvořil mýtus, že vstřiky odejdou mezi 150 až 250tis určitě...Filozof píše:Tak kdo mi vysvětlí že němec jezdí v 530d a má 6kil nalítáno s puvodním motorem bez problému ?
JE to kvalitou paliva ? nebo kvalitní udržbou 2x ročně ?
Jak sem psal, kdo má trochu cit, musí prostě poznat, že se celé auto na volnoběh klepe víc, než je zdrávo. Většina lidí ale neřeší nic, dokud to jede, i když si všimnou změny.bibikuba píše:Jak běžný spotřebitel tedy pozná onen ukapávající vstřik na volnoběh?
Sry ale tomuhle nevěřím. Po tom, co mi každý vykládá, jak motor šlape bez jediného problému a vše je super, jen potřebuje třeba udělat brzdy. Když pak přijede na servis a já sednu do auta, které se celé třepe, turbo má náběh až někde v redline, tak mám strach to vůbec projíždět, aby to jako naschvál neumřelo zrovna mě. Valná většina lidí totiš slovním obratem "jako hodinky" ve skutečnosti myslí, že jde nastartovat a pak sám nechcípneBlackie píše:Podle mě nepozná,během zimy dva propálené písty na Land Cruiseru 3.0d a ten motor ještě ten den běžel jak hodinky bez náznaku toho že je něco špatně až se večer na křižovatce zakousl a vše v piči