Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bmw e60 530i 170Kw r.2004 benzín manuál, motor M54 - olej
Dobrý den, chci poradit zda někdo neví , nebo nemá zkušenost s tímto problémem:
Únik oleje - nemohu přijít na to, kde je zakopaný pes, někde mi prolíná olej, i když jsem již nechal vyměnit těsnění vany, klikové hřídele i převodovky a nechal dát úplně nový olej Castrol 5w40. po ujetí cca 200 km mám pod autem olejovou skvrnu cca 10 cm a to jsem motor nechal umýt asi dvakrát, že byl jak nový. V servisu jsme to měli zvednutý, celý spodek rozebraný a na nic jsme nepřišli, kde by to prolínalo. Vše co jsem vyměnil bylo suché ale na levé straně opět rozcákaný olej. Opět jsem to nechal umýt a zkontrolovat kde to uniká a nikde ani kapka. tak teď jsme již bezradní a obracím se kVám o radu či nějaký názor čím by to mohlo být. Jen pro zajímavost, tato sranda mě už stála 22000 Kč, a výsledek pořád stejný. Prosím poraďte mi co stím.
Díky všem zacokoli
Únik oleje - nemohu přijít na to, kde je zakopaný pes, někde mi prolíná olej, i když jsem již nechal vyměnit těsnění vany, klikové hřídele i převodovky a nechal dát úplně nový olej Castrol 5w40. po ujetí cca 200 km mám pod autem olejovou skvrnu cca 10 cm a to jsem motor nechal umýt asi dvakrát, že byl jak nový. V servisu jsme to měli zvednutý, celý spodek rozebraný a na nic jsme nepřišli, kde by to prolínalo. Vše co jsem vyměnil bylo suché ale na levé straně opět rozcákaný olej. Opět jsem to nechal umýt a zkontrolovat kde to uniká a nikde ani kapka. tak teď jsme již bezradní a obracím se kVám o radu či nějaký názor čím by to mohlo být. Jen pro zajímavost, tato sranda mě už stála 22000 Kč, a výsledek pořád stejný. Prosím poraďte mi co stím.
Díky všem zacokoli
Pokud je to na levé straně,tak domek olejového filtru...tam to teče často
http://bmwfans.info/parts-catalog/E60/E ... il_filter/
http://bmwfans.info/parts-catalog/E60/E ... il_filter/
Hm tak to asi tak bude to víko je suché a ani mi nesmrdí olej do ventilátoru, to jsem už měnil u mé bývalé e39 a to když jsem stál v kopci tak to šlo cítit ve vnitř auta. Myslím, že to bude ten domek oleje, Nakolik to tak může vyjít ta oprava toho domku oleje? a když ho budu rozebírat musím sundat komplet
sání abych se tam dostal nebo to jde nějak jednodušeji?
sání abych se tam dostal nebo to jde nějak jednodušeji?