Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 nulování hodin
zdravím všechny, na mojí E60 mám ráno vynulované hodiny. Nastavím je a po týdnu nebo třeba čtyřech dnech jsou opět smazané. Už mi to leze krkem, neví někdo co s tím? Hledal jsem v návodu, na netu, ale nic.. Díky všem
- Přílohy
-
- Tahle ikona se vždy zobrazí
- rps20150121_114145.jpg (45.03 KiB) Zobrazeno 1211 x
hází mi to hlášku increased battery discharge when stationery, aneb zvýšené vybíjení aniž bych s tím autem cokoliv dělal. U mě jsou příčinou tohoto problému zalámané kabely v pátých dveřích, ale já mám E61, až ty kabely vyměním, dám vědět. dělá mi to to stejné. vymaže to hodiny, průměrnou spotřebu, denní počítadlo kilometrů. je to vopruz
Mě dneska to samé,stejná hlaska navic kdyz jedu a zastavim odjistí se mi zadní okno a roletka se shrne,vypada to taky na zlamane kabelyhungar píše:hází mi to hlášku increased battery discharge when stationery, aneb zvýšené vybíjení aniž bych s tím autem cokoliv dělal. U mě jsou příčinou tohoto problému zalámané kabely v pátých dveřích, ale já mám E61, až ty kabely vyměním, dám vědět. dělá mi to to stejné. vymaže to hodiny, průměrnou spotřebu, denní počítadlo kilometrů. je to vopruz
Dolnim u me podobny problem tzn. nepravidelne odemykani skla zadnich dveri pri staru auta, nepravidelne mazani casu, km a spotreby pri startu + zacne hrabat navi a cd changer, dnes se k tomu pridalo ztlumene radio (preskrly symbol zvuku) - neslo klasicky zapnout stiskem tlacitka hlasitosti, pomohlo az odpojeni a zapojeni baterky. Od te doby jede, pouze pri startu je ztlumene ale staci zmacknou tlacitko hlasitosti a hraje.tomikBeik píše:Mě dneska to samé,stejná hlaska navic kdyz jedu a zastavim odjistí se mi zadní okno a roletka se shrne,vypada to taky na zlamane kabelyhungar píše:hází mi to hlášku increased battery discharge when stationery, aneb zvýšené vybíjení aniž bych s tím autem cokoliv dělal. U mě jsou příčinou tohoto problému zalámané kabely v pátých dveřích, ale já mám E61, až ty kabely vyměním, dám vědět. dělá mi to to stejné. vymaže to hodiny, průměrnou spotřebu, denní počítadlo kilometrů. je to vopruz
Ma k tomu nekdo neco? Kabely v 5. dverich uz jsou jednou menene, vse funguje jak ma. Symbol baterie se ukazal pouze jednou dnes, predtim nikdy.
E61, 530d 2006
ahoj, tak jsem dostal tip na opravné sady na kabely na pětkové touringy, oproti origo za 6 litrů to stojí kolem 2500 a prý při super kvalitě, nevím, zkusím http://www.aci.cz/ nemá s tím někdo zkušenosti? až nebude hnusné počasí a budu doma za světla, sundám krytky v pátých dveřích a kouknu na stav kabelů a pak dořeším. ještě dotaz, nemůže být problém se zlobením baterky to, že jsem dobíjel baterku externí nabíječkou? nemohl jsem posrat třeba IBS etc. Normálně jsem baterku připojil v motoru plus a mínus a jelo to celou noc, ráno nabito (baterka už normálně háže podle napětí kapacitu kolem 60% ale zatím pohoda startuje, snad mě nenechá v mrazech ve štychu. díky za rady všem