Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dodělání M-packetu
-
Ona to lacina nahrazka je, ale sam se priznam ze ho mam ted taky, bo starej naraznik dostal prdu od leticiho prkna a jinej M se nedal zaboha sehnat :-/ Na 1. pohled clovek co ty auta tak nezna nic nepozna pokud chytnes kus co si fakt na to auto sedne (on ho docela i zformuje ten puvodni hlinikovej ram), ale musis pocitat s tim ze tohle nema nikde moznost jak uchytit pruduchy na ochlazovani brzd takze si to budes muset poresit jinak.
Není to Mpacket ani M-Packet, ale Mpaket neboli M-paket 
origo M nárazník má v mřížce ještě takový kříž. To mají pouze originály, repliky to nikdy neměly...
sedět asi bude, ale není z tak odolného materiálu, jako origo a když v mrazech trefíš nějakou hroudu ledu, tak se ti rozláme na sračku
měl jsem na E36 origo který přežil i kolizi při bouračce s obrubníkem, praskl mi akorát na jednom místě... pak jsem měl na druhé E36 repliku myslím JOM a ten se mi v zimě rozlámal na padrť

origo M nárazník má v mřížce ještě takový kříž. To mají pouze originály, repliky to nikdy neměly...
sedět asi bude, ale není z tak odolného materiálu, jako origo a když v mrazech trefíš nějakou hroudu ledu, tak se ti rozláme na sračku

měl jsem na E36 origo který přežil i kolizi při bouračce s obrubníkem, praskl mi akorát na jednom místě... pak jsem měl na druhé E36 repliku myslím JOM a ten se mi v zimě rozlámal na padrť

- Perunwit
- Klubové ID: 2962
já jsem tuten nárazník kupoval na Reviloshop.
+ zpracování v pohodě
+ je na autě rok i přes zimu a dobrý
+ nějaký strkance už taky podle značky přežil a ok
- dopasovat ho chce celkem trpělivost a ani pak to protože se na to zaměřuješ není jako origo, to je jasné
- sehnat plastové rozšířené podběhy není prdel - ty z Kelly NEKUPUJ
suma sumárum auto s tim vypadá rozhodně líp než se standardem FL, takže proč ne? Jen je třeba si s tim trochu pohrát.
+ zpracování v pohodě
+ je na autě rok i přes zimu a dobrý
+ nějaký strkance už taky podle značky přežil a ok
- dopasovat ho chce celkem trpělivost a ani pak to protože se na to zaměřuješ není jako origo, to je jasné
- sehnat plastové rozšířené podběhy není prdel - ty z Kelly NEKUPUJ
suma sumárum auto s tim vypadá rozhodně líp než se standardem FL, takže proč ne? Jen je třeba si s tim trochu pohrát.
takže k tomu nárazníku musí být i podběhy z Mka? a je potřeba ještě něco vyměnit aby to nevypadalo jako když drží prase kost? blatníky jsou stejné?
a jsou všechny Mpakety rozměrově stejné?
ptám se protože mé předchozí auto bylo Ford Mondeo, a tam je v ST paketu docela guláš... např. přední nárazník nemusí sedět o cca 2cm na každé straně, u některých nárazníků sedí... podle toho kam se auto vyváželo prej..
A ještě bych se zeptal, nemáte někdo tušení kolik může stát origo Mpaket z BMW? myslím přední a zadní nárazník, a prahy nevím jestli jsou jiné nebo ne.. díky za radu a omlouvám se za zkomolení Mpaketu
a jsou všechny Mpakety rozměrově stejné?
ptám se protože mé předchozí auto bylo Ford Mondeo, a tam je v ST paketu docela guláš... např. přední nárazník nemusí sedět o cca 2cm na každé straně, u některých nárazníků sedí... podle toho kam se auto vyváželo prej..
A ještě bych se zeptal, nemáte někdo tušení kolik může stát origo Mpaket z BMW? myslím přední a zadní nárazník, a prahy nevím jestli jsou jiné nebo ne.. díky za radu a omlouvám se za zkomolení Mpaketu

- Perunwit
- Klubové ID: 2962
přední část podběhu je jiná, širší... dá se koupit z kelly ale vyvztekáš se a nebude to ono. Tu bych koupil originál i pokud nárazník by byl kopie.
nárazník dopasovat je docela prdel, po nasazení neseděl o 1cm na každé straně... pak jsem někde ve švédsku vyčetl, že nárazník se nasadí na držáky na volno, držáky povolí od kastle, nárazník se dotlačí do požadované polohy a držák utáhne na pozici. To samé na obou stranách. Zabralo to, rozměrově nijak nevybočuje.
mpakety asi budou stejné, spíš ta druhovýroba bude pokulhávat
... a nevím jak FL/předFL
co se týče cen, neboj se normálně napsat do BMW Invelt, většinou mi vždy poslali nabídku.
nárazník dopasovat je docela prdel, po nasazení neseděl o 1cm na každé straně... pak jsem někde ve švédsku vyčetl, že nárazník se nasadí na držáky na volno, držáky povolí od kastle, nárazník se dotlačí do požadované polohy a držák utáhne na pozici. To samé na obou stranách. Zabralo to, rozměrově nijak nevybočuje.
mpakety asi budou stejné, spíš ta druhovýroba bude pokulhávat

co se týče cen, neboj se normálně napsat do BMW Invelt, většinou mi vždy poslali nabídku.
jenze e36 neni e39, kde je origo pokus o vtip - presne jak popisujes tu repliku, krehky, nejde pak svarit (jde, ale spatne)... takze za me replika proc ne, ale pocitej s upravama podbehu, dokoupenim origo dilu a pod, takze to nebude cena narazniku, ale realne dalsich 5tis+ (lak, mlhovky, nafuky a dalsi plast dily, kde pri oem spodkach podbehu a krytu motoru jsi na dalsich 5tis)...EdyBoyS píše:sedět asi bude, ale není z tak odolného materiálu, jako origo a když v mrazech trefíš nějakou hroudu ledu, tak se ti rozláme na sračku
“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Především ty repliky u E36 jsou min. 2 výrobky - celočernej JOM s lízátkem dokopy, ten je míň odolnej spíš vhodnej na trsátka strunných nástrojů
a pak s lízem zvlášť podobně šedej jako na obrázku a z pružnějšího materiálu.
Na E36 jsem bral tenhle šedej ze stejného Eshopu a sedí docela OK. Dopasovat to celkem jde jen musí někdo zkušenej vědět kde co povolit a kam co posunout.
Každopádně předělat M paket system u 5er se jeví složitější (dražší) ačkoliv pokud vím neobsahuje prahy(?), ale napojuje na sebe více dílů, tak bych si to dvakrát rozmyslel.. Možná radši počkat (pokud vůbec jsou) a vzít komplet z nejaké na díly.

Na E36 jsem bral tenhle šedej ze stejného Eshopu a sedí docela OK. Dopasovat to celkem jde jen musí někdo zkušenej vědět kde co povolit a kam co posunout.
Každopádně předělat M paket system u 5er se jeví složitější (dražší) ačkoliv pokud vím neobsahuje prahy(?), ale napojuje na sebe více dílů, tak bych si to dvakrát rozmyslel.. Možná radši počkat (pokud vůbec jsou) a vzít komplet z nejaké na díly.