Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

dodělání M-packetu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Weismann
Klubové ID: 2368

#1 Příspěvek od Weismann »

zdravím, chci si dodělat M-packet, jaký máte názor na M nárazník z těchto stránek? http://www.tuning-tec.cz/predni-narazni ... paket.html

Bude to sedět na auto? abych to nebyla nějaká laciná náhražka... vzhledem k ceně.
assassin_89

#2 Příspěvek od assassin_89 »

Ona to lacina nahrazka je, ale sam se priznam ze ho mam ted taky, bo starej naraznik dostal prdu od leticiho prkna a jinej M se nedal zaboha sehnat :-/ Na 1. pohled clovek co ty auta tak nezna nic nepozna pokud chytnes kus co si fakt na to auto sedne (on ho docela i zformuje ten puvodni hlinikovej ram), ale musis pocitat s tim ze tohle nema nikde moznost jak uchytit pruduchy na ochlazovani brzd takze si to budes muset poresit jinak.
EdyBoyS

#3 Příspěvek od EdyBoyS »

Není to Mpacket ani M-Packet, ale Mpaket neboli M-paket :-)

origo M nárazník má v mřížce ještě takový kříž. To mají pouze originály, repliky to nikdy neměly...

sedět asi bude, ale není z tak odolného materiálu, jako origo a když v mrazech trefíš nějakou hroudu ledu, tak se ti rozláme na sračku :-)
měl jsem na E36 origo který přežil i kolizi při bouračce s obrubníkem, praskl mi akorát na jednom místě... pak jsem měl na druhé E36 repliku myslím JOM a ten se mi v zimě rozlámal na padrť :-D
Perunwit
Klubové ID: 2962

#4 Příspěvek od Perunwit »

já jsem tuten nárazník kupoval na Reviloshop.

+ zpracování v pohodě
+ je na autě rok i přes zimu a dobrý
+ nějaký strkance už taky podle značky přežil a ok

- dopasovat ho chce celkem trpělivost a ani pak to protože se na to zaměřuješ není jako origo, to je jasné
- sehnat plastové rozšířené podběhy není prdel - ty z Kelly NEKUPUJ

suma sumárum auto s tim vypadá rozhodně líp než se standardem FL, takže proč ne? Jen je třeba si s tim trochu pohrát.
Weismann

#5 Příspěvek od Weismann »

takže k tomu nárazníku musí být i podběhy z Mka? a je potřeba ještě něco vyměnit aby to nevypadalo jako když drží prase kost? blatníky jsou stejné?
a jsou všechny Mpakety rozměrově stejné?
ptám se protože mé předchozí auto bylo Ford Mondeo, a tam je v ST paketu docela guláš... např. přední nárazník nemusí sedět o cca 2cm na každé straně, u některých nárazníků sedí... podle toho kam se auto vyváželo prej..
A ještě bych se zeptal, nemáte někdo tušení kolik může stát origo Mpaket z BMW? myslím přední a zadní nárazník, a prahy nevím jestli jsou jiné nebo ne.. díky za radu a omlouvám se za zkomolení Mpaketu :)
Perunwit
Klubové ID: 2962

#6 Příspěvek od Perunwit »

přední část podběhu je jiná, širší... dá se koupit z kelly ale vyvztekáš se a nebude to ono. Tu bych koupil originál i pokud nárazník by byl kopie.

nárazník dopasovat je docela prdel, po nasazení neseděl o 1cm na každé straně... pak jsem někde ve švédsku vyčetl, že nárazník se nasadí na držáky na volno, držáky povolí od kastle, nárazník se dotlačí do požadované polohy a držák utáhne na pozici. To samé na obou stranách. Zabralo to, rozměrově nijak nevybočuje.

mpakety asi budou stejné, spíš ta druhovýroba bude pokulhávat :-)... a nevím jak FL/předFL

co se týče cen, neboj se normálně napsat do BMW Invelt, většinou mi vždy poslali nabídku.
Weismann

#7 Příspěvek od Weismann »

a prahy jsou stejné? nebo Mko má nějaké nástavce?
a ohledně toho "kříže" v nárazníku, to není součást nárazníku? jestli je to jako na té fotce, tak by stačilo sehnat jen origo mřížku s tím křížem.
A ještě teda jestli je stejné před fl a po fl.
Přílohy
M bumper
M bumper
$_57.JPG (100.97 KiB) Zobrazeno 959 x
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#8 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

EdyBoyS píše:sedět asi bude, ale není z tak odolného materiálu, jako origo a když v mrazech trefíš nějakou hroudu ledu, tak se ti rozláme na sračku :-)
měl jsem na E36 origo který přežil i kolizi při bouračce s obrubníkem, praskl mi akorát na jednom místě... pak jsem měl na druhé E36 repliku myslím JOM a ten se mi v zimě rozlámal na padrť :-D
jenze e36 neni e39, kde je origo pokus o vtip - presne jak popisujes tu repliku, krehky, nejde pak svarit (jde, ale spatne)... takze za me replika proc ne, ale pocitej s upravama podbehu, dokoupenim origo dilu a pod, takze to nebude cena narazniku, ale realne dalsich 5tis+ (lak, mlhovky, nafuky a dalsi plast dily, kde pri oem spodkach podbehu a krytu motoru jsi na dalsich 5tis)...
“Ability is what you're capable of doing.”
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#9 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Především ty repliky u E36 jsou min. 2 výrobky - celočernej JOM s lízátkem dokopy, ten je míň odolnej spíš vhodnej na trsátka strunných nástrojů :) a pak s lízem zvlášť podobně šedej jako na obrázku a z pružnějšího materiálu.

Na E36 jsem bral tenhle šedej ze stejného Eshopu a sedí docela OK. Dopasovat to celkem jde jen musí někdo zkušenej vědět kde co povolit a kam co posunout.

Každopádně předělat M paket system u 5er se jeví složitější (dražší) ačkoliv pokud vím neobsahuje prahy(?), ale napojuje na sebe více dílů, tak bych si to dvakrát rozmyslel.. Možná radši počkat (pokud vůbec jsou) a vzít komplet z nejaké na díly. :idea:
Odpovědět