Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nastaveni svetlometu
-
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
mam e39 xenonove svetlomety. Tyto svetla mi sviti moc vysoko, neda se v noci moc dobre jezdit.
Diagnostikou DIS GT1 jsem kontroloval nastaveni v jednotce LWR Headlight height control jednotka naklonu svetel. Kdyz auto stoji narovine tak ze sensoru se objevuje napeti predek 0.02V a zadek 0.04V. Kdyz zatizim predek nebo zadek hodnoty se meni. Takze to funguje. Da se nejak snizit nastaveni svetel. Diky.
Honza
mam e39 xenonove svetlomety. Tyto svetla mi sviti moc vysoko, neda se v noci moc dobre jezdit.
Diagnostikou DIS GT1 jsem kontroloval nastaveni v jednotce LWR Headlight height control jednotka naklonu svetel. Kdyz auto stoji narovine tak ze sensoru se objevuje napeti predek 0.02V a zadek 0.04V. Kdyz zatizim predek nebo zadek hodnoty se meni. Takze to funguje. Da se nejak snizit nastaveni svetel. Diky.
Honza
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám,že jsi zkontroloval na pravém předním,spodním rameni čidlo náklonu-ulomená ovládací páčka,upadlé dráty od čidla atd...
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=05
pokud je máš obě moc vysoko,hádal bych,že u toho snímače něco odešlo a zůstal v jedné poloze-než ty světla rozšteluješ,okoukni estli ti to funguje,jak má
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=05
pokud je máš obě moc vysoko,hádal bych,že u toho snímače něco odešlo a zůstal v jedné poloze-než ty světla rozšteluješ,okoukni estli ti to funguje,jak má

-
- Kontaktovat uživatele:
mě se ty světla klopí jen nepatrně a tak jako trhavě-je to docela dost špatně vysledovatelný
leda bys udělal čárky na vrata v nezatíženém stavu,pak to zatížit a porovnat,nezkoušel jsem to,ale fungovat by to mohlo..jinak ještě k ovládání toho naklápění,neměnil jsi rameno,nebo neměl odpojenou tu tyčku z naklápění??Ta páčka se dá tuším namontovat dvěma způsoby a pokud je špatně,světla tuším svítí vysoko.