To bylo ještě k mému jinému dotazu, že mi stále topí auto? Dnes jsem to zkoumal, že mi nespíná klimakompresor. Takže asi málo chladiva v systému že?mr_nitroz píše:Omlouvam se za offtopic ale napichnout a zjistit chyby a pokud ti to nepomuze vymenit regulacni ventil topeni je v leve casti motoru nahore.
BMW E60, problém s dálkovým odemykáním..
-
Tomas_Hartge
-
Tomas_Hartge
Jinak jsem zkoumal kabely mezi pátými dveřmi a kastlí a na pravé straně jsou tři kusy přelámané. Samozřejmě se k tomu kloudně nedá dostat, je to pod střechou. Vývojáři z BMW bych dal za to umístění a provedení medaili
. Jinak ví někdo, kde hledat ten přijímač pro dálkové odemykání? Ve dveřích ho nemám....
-
mi00wa
ten je pod třetím brzdový světlem. zřejmě ten přelámany kabel bude na ten příjímač.
zde je pěkný navod http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 30660.html
zde je pěkný navod http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 30660.html
-
Tomas_Hartge
-
mi00wa
-
Tomas_Hartge
Tak jsem se do toho včera pustil. No dal bych za to provedení někomu korunu. Předpokládám, že se to do roka vysere zase. To už pak vyházím ty vodící plechy a dám to jen do nějakého šlemru. Jinak je to hotový, vše funguje jak má. Bylo to sraní na celý den. Z cca 30 vodičů půlka polámaná a ten nejdůležitější od dálky zlomený úplně.
-
Tomas_Hartge
-
mcconrad
-
Tomas_Hartge
Řekli mi to přímo v BMW za komplet svazek na obě strany. Je to vlastně jeden kus od světel a dalšího příslušenství ve dveřích včetně svazku k jednotce DO třetího brzdového, výhřevů atd a vede až někam do pojistkové skříně. Také mi přímo v BMW řekli, že ho za celou dobu kupoval za ty těžký prachy snad jen jeden člověk. Ostatním to opravují stejně jako jsem to dělal já = letují to. Každopádně když to zhodnotím, celá ta jejich kabeláž je odfláknutá. Když otevřeš dveře, tak to ty svazky tahá z kastle a navíc je to láme přes ty jejich úžasný ochranný plechy... No uvidíš sám, až to rozděláš.
-
sedyvlk6
-
Tomas_Hartge
Já si vyndal repráky a v pohodě si to sletoval v kufru auta. Ty svazky jsem si povytáhl skrz díry po repro ven. Podle mě nemá šanci na dlouhý život v originál provedení uložení svazku žádný vodič. Silikonové kabely jsou sice ohebnější, ale i tak se kabel zlomí. Vodiče jsou přeci jen pořád měděné a stále namáhané na tah a střih.