No to je to co rikamVesa88 píše:Dekuji za vysvetleni...Ja teda mam manualni kuzi a tlacitko nemam

tlacitko na sklapeni maji jen modely co maji samozatmavovaci zrcatka...Achilles_Warrior píše:To ano, ale udajne by tohle tlacitko vubec nemelo byt ve vozech bez elektrickych sedadel... Prodavam jaxem koupil, nevim co je na tom pravdy, proto se ptam, zda i jini majitele e39 s manualnimi sedadli ono tlacitko majiHubajz píše:Jo ja ho mam, ale to si myslim ze souvislost nema.Sklopíš je manualne kdy ty je chces sklopit.Neni to přes žádnou chytrou krabičku, jak popisuje výše.Achilles_Warrior píše:No kdyz uz jsme u toho naklapeni atd. tak bych se chtel zeptat, mam e39 2001 s manualnima sedackama. Takze by me sklopeni zrcadka pri couvani nemelo jit nastavit, ALE bylo mi receno, ze e39 s manualnima sedackama by taky nemely mit tlacitko na elektronicke sklopeni obou zrcatek, ALE ja to tlacitko mam, takze jaka je pravda, respektive Ti co mate e39 s manualnima sedackama mate tohle tlacitko nebo ne?
Super, tak konecne mi do toho nekdo vnesl svetlo a kdyz jsme u toho je mozne nastavit aby se aspon zrcatka v mem pripade sama sklopila pri vypnuti motoru? Slysel jsem oba nazory, tedy ze to nejde i jde... Ma nekdo zkusennost?Pavel 528 píše: tlacitko na sklapeni maji jen modely co maji samozatmavovaci zrcatka...
Ano, zrcatko se zklapi uplne nadoraz dolu, a pokud clovek neni idelane vysokej, a nema idealne nastavenou sedacku, tak v tom vidi lautr picu.Piotr píše:Ono to naklapění zase taková pecka není, naklápí to až moc, takže já osobně to vůbec nepoužívám
Jak jsi dopadl? Podařilo se ti to překódovat? Dá se poloha sklopeného zrcátka nastavit?WizarDEAD píše:Ano, zrcatko se zklapi uplne nadoraz dolu, a pokud clovek neni idelane vysokej, a nema idealne nastavenou sedacku, tak v tom vidi lautr picu.Piotr píše:Ono to naklapění zase taková pecka není, naklápí to až moc, takže já osobně to vůbec nepoužívám
ALE jednotka s tim pocita a umoznuje nakodovat 2 stavy a to:
1) zrcatko se sklopi vzdycky do krajni spodni polohy (vychozi stav)
2) zrcatko se sklopi do prednastavene polohy
Chystam se uz 3 mesice ze si to prekoduju, ale porad nemuzu prekonat lenost, vzit notes a jit to resit..