Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zrcátko u spolujezdce - zpátečka -E39 530d touring
-
- Klubové ID: 3184
No myslim, že je to dobrá věc... kolikrát v tomhle autě šteluju zrcátko při parkování, abych viděl to zadní kolo a neorval si hlíny když to potřebuju dát co nejblíž k obrubě.
Jak je to tedy ? Když nemam ty sedačky s pamětí , tak to moje vrtule umět nebudou, nebo to jde přes ten soft.Nebo to dělá každá E39 a ta moje je v tomhle nemocná. poradte koumáci.
Měj te se...
Jak je to tedy ? Když nemam ty sedačky s pamětí , tak to moje vrtule umět nebudou, nebo to jde přes ten soft.Nebo to dělá každá E39 a ta moje je v tomhle nemocná. poradte koumáci.
Měj te se...
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Pokud proste nemas el. sedacky s pametma,tak ti to nikdy chodit nebude...tecka...Hubajz píše:No myslim, že je to dobrá věc... kolikrát v tomhle autě šteluju zrcátko při parkování, abych viděl to zadní kolo a neorval si hlíny když to potřebuju dát co nejblíž k obrubě.
Měj te se...

-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Spojitost je taková, že u sedaček s pamětí je asi nějaká chytrá krabička a ta si pamatuje polohy jednotlivých komponent (volantu a zrcátek) - dle nastavení, a tak si pamatuje i polohu zrcátka na couvání - nastaveno z výroby. Tam, kde se nenachází sedačky s pamětí, tato chytrá krabička (=paměť) asi není, bo montovat jí tam kvůli jednomu náklonu zrcátka by bylo asi nerentabilní..Vesa88 píše:Absolutne ale nechapu tu spojitost ze sedackama?Taky to musim naklapet jak kokot rucne
stačí?

-
- Klubové ID: 2036
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz uz jsme u toho naklapeni atd. tak bych se chtel zeptat, mam e39 2001 s manualnima sedackama. Takze by me sklopeni zrcadka pri couvani nemelo jit nastavit, ALE bylo mi receno, ze e39 s manualnima sedackama by taky nemely mit tlacitko na elektronicke sklopeni obou zrcatek, ALE ja to tlacitko mam, takze jaka je pravda, respektive Ti co mate e39 s manualnima sedackama mate tohle tlacitko nebo ne?
-
- Klubové ID: 3184
Jo ja ho mam, ale to si myslim ze souvislost nema.Sklopíš je manualne kdy ty je chces sklopit.Neni to přes žádnou chytrou krabičku, jak popisuje výše.Achilles_Warrior píše:No kdyz uz jsme u toho naklapeni atd. tak bych se chtel zeptat, mam e39 2001 s manualnima sedackama. Takze by me sklopeni zrcadka pri couvani nemelo jit nastavit, ALE bylo mi receno, ze e39 s manualnima sedackama by taky nemely mit tlacitko na elektronicke sklopeni obou zrcatek, ALE ja to tlacitko mam, takze jaka je pravda, respektive Ti co mate e39 s manualnima sedackama mate tohle tlacitko nebo ne?
-
- Klubové ID: 2036
- Kontaktovat uživatele:
To ano, ale udajne by tohle tlacitko vubec nemelo byt ve vozech bez elektrickych sedadel... Prodavam jaxem koupil, nevim co je na tom pravdy, proto se ptam, zda i jini majitele e39 s manualnimi sedadli ono tlacitko majiHubajz píše:Jo ja ho mam, ale to si myslim ze souvislost nema.Sklopíš je manualne kdy ty je chces sklopit.Neni to přes žádnou chytrou krabičku, jak popisuje výše.Achilles_Warrior píše:No kdyz uz jsme u toho naklapeni atd. tak bych se chtel zeptat, mam e39 2001 s manualnima sedackama. Takze by me sklopeni zrcadka pri couvani nemelo jit nastavit, ALE bylo mi receno, ze e39 s manualnima sedackama by taky nemely mit tlacitko na elektronicke sklopeni obou zrcatek, ALE ja to tlacitko mam, takze jaka je pravda, respektive Ti co mate e39 s manualnima sedackama mate tohle tlacitko nebo ne?