Zdravím, vím, že sem píši docela často, ale rád bych se toho docela dost dozvěděl ... Před nedávnem, jsem si na své 525 e39 při žhavení všiml ikony, která značí auto pod ním šipka dolů a nad ním šipka nahorů --> ikona vypadá jako "indikátor" polohy výšky.., nebo ikonu, která značí nastavení výšky podvozku.
Měchy se dají přes diag nastavovat, když jsem koupil auto, přišlo mi, že je dole, zvedl jsem ho o 2,5cm,jednak to vypadá k světu, ale hlavně už to není uskákaný...
Sviti nebo bliknou aby bylo videt ze je zarovka OK.Za jizdy by svitit nemela.Ja mam taky Touring 2002 s nivo, kontrolku nemam, ale BC mi to vypise na displej -Nivoregulierung nicht aktiv-.
Tak teď jsem se byl na to podívat a kontrolku tam vůbec nemam jak řiká Kelvin. Podle mě ti co mají budíky s velkým BC, tak jim to vypisuje přímo na BC a když máte malý BC, tak je tam kontrolka.
Ahojte,
chci se zeptat, za jakych okolnosti by mely tyhlety kontrolky svitit, minimalne pri nastartovani by mohlo byt overeno, zda jsou ok?
ale me se ani pri testu tyhlety vubec nerozsviti, pri aktivaci,deaktivaci DSC, bych mel zapnout/vypnout tu prostredni ikonu.
Ta ikona vlevo, to ani netusim, co je, ta vpravo by mela souviset s NIVO regulaci jest tak? dekuji.
tak ted aspon vim, co vse znamena, ale proc nesviti? ani pri testu pristrojovky.. to nemam tuseni. jak to overit, zda vse ok?
regulace vysky mi funguje, auto si seda a zveda se, DSC nemam poneti, zda je funkcni, ci nikoliv[/url]
Pořídil jsem dělňase E39 525tds tour 97 a původně tam byly měchy, který někdo vyndal a dal obyč tlumiče. To mi nevadí ale problém je v tom, že mi pořád svítí kontrolka auta se šipkami, je nějaká možnost jak tuto kontrolku přes diagnostiku zrušit?