Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
"ikona nastavení výšky podvozku" --> e39
Zdravím, vím, že sem píši docela často, ale rád bych se toho docela dost dozvěděl ... Před nedávnem, jsem si na své 525 e39 při žhavení všiml ikony, která značí auto pod ním šipka dolů a nad ním šipka nahorů --> ikona vypadá jako "indikátor" polohy výšky.., nebo ikonu, která značí nastavení výšky podvozku.
Je tedy možné, nějak nastavit výšku podvozku?
Mam e39 rv. 2002.
Děkuji
Je tedy možné, nějak nastavit výšku podvozku?
Mam e39 rv. 2002.
Děkuji
-
- Klubové ID: 3455
Ahojte,
chci se zeptat, za jakych okolnosti by mely tyhlety kontrolky svitit, minimalne pri nastartovani by mohlo byt overeno, zda jsou ok?

ale me se ani pri testu tyhlety vubec nerozsviti, pri aktivaci,deaktivaci DSC, bych mel zapnout/vypnout tu prostredni ikonu.
Ta ikona vlevo, to ani netusim, co je, ta vpravo by mela souviset s NIVO regulaci jest tak? dekuji.
chci se zeptat, za jakych okolnosti by mely tyhlety kontrolky svitit, minimalne pri nastartovani by mohlo byt overeno, zda jsou ok?

ale me se ani pri testu tyhlety vubec nerozsviti, pri aktivaci,deaktivaci DSC, bych mel zapnout/vypnout tu prostredni ikonu.
Ta ikona vlevo, to ani netusim, co je, ta vpravo by mela souviset s NIVO regulaci jest tak? dekuji.
-
- Klubové ID: 3455
tak jsem nasel i tuto informaciFoldas píše:jedna je pro e38 s adaptivním tempomatem prostřední je stabilizace a třetí by měla být nivo

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... 27#1143727
tak ted aspon vim, co vse znamena, ale proc nesviti? ani pri testu pristrojovky.. to nemam tuseni. jak to overit, zda vse ok?
regulace vysky mi funguje, auto si seda a zveda se, DSC nemam poneti, zda je funkcni, ci nikoliv[/url]
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Pořídil jsem dělňase E39 525tds tour 97 a původně tam byly měchy, který někdo vyndal a dal obyč tlumiče. To mi nevadí ale problém je v tom, že mi pořád svítí kontrolka auta se šipkami, je nějaká možnost jak tuto kontrolku přes diagnostiku zrušit?
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD