Mám problém s ježkem ?
Nebo jak si to mam vysvětlit ?
ano, samozřejmě pokud je teplota na hraně, tak stačí i čtvrt stupně a má to vliv a na skle se objeví roztátá místa, ale pokud je auto celé zamrzlé a na skle jsou dvě roztátá výrazná místa, tak je to jasně ježeke155 píše:Mám to taky. Ježek půl roku dozadu vyměněn za nový. Je rozdíl, kdyź je venku 0 a -10. Stačí trocha zbytkového tepla z ventilace a sklo v těch místech nenamrzne. Kdyby to dělalo i pŕi -10, tak bych se tím začal zabývat.
píšeš nesmyslu i to že jednotka je pod určitým napětím způsobuje vyzařování určitého zbytkového tepla.To že se jednotka po nekolika minutách uspí neznamená že není pod napětím.Podle tebe by u mě v ulici včetně mě měli další 4 majitelé BMW špatné ježky.Bratn píše:žádná z jednotek, které v E39 jsou, po 16 minutách nemůže být pod takovým napětím, aby vytvářela teplo, které by roztopilo namrzlé sklo
takto se projevuje ježek, sepne ventilátor, což je elektromotor s vysokým odběrem a tedy se i hřeje a ten to roztopí
odpověděl ti Falcon za měsedyvlk6 píše:píšeš nesmyslu i to že jednotka je pod určitým napětím způsobuje vyzařování určitého zbytkového tepla.To že se jednotka po nekolika minutách uspí neznamená že není pod napětím.Podle tebe by u mě v ulici včetně mě měli další 4 majitelé BMW špatné ježky.Bratn píše:žádná z jednotek, které v E39 jsou, po 16 minutách nemůže být pod takovým napětím, aby vytvářela teplo, které by roztopilo namrzlé sklo
takto se projevuje ježek, sepne ventilátor, což je elektromotor s vysokým odběrem a tedy se i hřeje a ten to roztopí
Koupil jsem něco podobného. Funguje, ale co se týče citlivosti regulace je to horší než originál. Nechal jsem ho tam, ale pokud někdy odejde tak si připlatím za kvalitnějšíKoZi_man píše:Hele co si myslíte o tom, když ho objednám z Ebay z číny.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sop=15& ... c&LH_BIN=1
Je to tam celkem levné...