nerad bych se mýlil, už jsem to pozapomněl, ale buďto běží pořád nebo má každé sklo v sobě spíš jednoduchý "termostat" a tím se ovládají bez dalších senzorů... I schémata tomu napovídají...
sedyvlk6 píše:Vyhřívání zrcátek se spouští v momentě kdy zapnete vyhřívání zadního okna.
mě tedy určitě ne a u žádného BMW jsem to nikdy tak neměl, je vím že to měl otec u Omegy
i když zadní okno nevyhřívám, zrcátka jsou teplá (na omak). Jen myslím, že pouze při pokledu teploty pod určitou mez a myslím, že to spíná právě bimetal přímo na skle...
A jak lze ovlivnit, aby se pravé zrcátko při couvání sklápělo ale ne tak hrozně moc dolů. Je tam vidět jen blatník před zadním kolem a jinak nic. Potřeboval bych to trochu zvýšit.
Tak dnes jsem se opravdu přesvědčil že zrcátka se vyhřívají nezávisle na zapnutém výhřevu zadního okna. Jinak další věc která mě zajímá je jak se dá zprovoznit to sklápění zrcátka(pouze skla) při zařazené spátečce. Mám E61 zrcátka v plné výbavě ale tohle mi nefunguje.
Na základě návodu to má fungovat z výroby a to v případě pokud nejzdíte s přívěsným vozíkem.
Otázka tedy zní - máš na autě tažné zařízení?
Já jej nemám a funguje to ženiálně - ale vidím i myši pod autem, ale zadní nárazník neé, což je tak trochu na prďáka. Vyštelovat jinou polohu ale asi nejde, takže díky bohu aspoň za to, že to funguje