Ahoj,
mám dotaz - v současný době u mojí E60 nemám AUX. Nedávno si můj kamarád koupil E60 a ta má AUX vytaženej z rádia ven z palubky. Údajně tato možnost je u každé E60. Máte někdo s tímto zkušenost??
Ešte by som radil nekupovať kábel z Číny, keďže pri ňom je dosť možné, že fungovať nebude. Ja som ho kúpil priamo od toho týpka, ktorý spravil tie videá...
Toto je takove nedobre reseni, ciste reseni je upravit FA vozidla o retrofit aux a nakodovat na VIN. Tim tam vse zustane uz navzdy a nebudou se konat zadne prekvapeni.
matiz píše:Toto je takove nedobre reseni, ciste reseni je upravit FA vozidla o retrofit aux a nakodovat na VIN. Tim tam vse zustane uz navzdy a nebudou se konat zadne prekvapeni.
Ja to delam za tisicovku... Pokud to neni dojebane, protoze dnes se do toho pousti kde kdo, odvaha zvlaste mladym nechybi a vysledkem je ze je auto dodrbane a nelze se do nej ani dostat.
Na kolik tě vyšel ten kabel od toho autora videa? Zkoušel jsem to hledat pod číslem, který uvádí pod videem na ebay, ale přeci jen to video je par let starý a nic jsem nenašel...
NA Wish/aliexpress to vychazí kolem stovky, poštovný cca 40kč, ale jak jsi psal, nevíš, jestli bude fungovat.
Jinak to nakódování asi nebude ta jednoduchý. Když by se někdo motal kolem Mělníka a ovládal to, tak dejte vědět.
A proc by to nefungovalo, vzdyt to je jen pitomy jack konektor. Klidne si to kupte v GM, kus stineneho kabelu, baworacke konektory a hotovo. Kazdopadne to ale vyjde draz nez ta cina. Zase je to ale hned, ze jo -)
Keď mi prvýkrát AUX kódoval známy, tak mi tam skúšal dať jeden čínsky kábel, ktorý mal doma. Nefungovalo to, ale divil sa prečo. Prebehli sme ho skúšačkou a bol chybný. Tak som si objednal z Číny druhý a rovnaký problém.
Nakoniec som objednal od toho Amíka za pár stoviek a už to začalo fachčiť bez problémov... Skúšal som ale hľadať na ebay a nenašiel som ten kábel od týpka ani ja. Skúsil by som mu napísať alebo to kúpiť niekde u nás.
Má tu někdo tip na to kde/jaký kabel koupit? Popřípadě tu je někdo kdo tyto kabely prodává? Nejsem v tomhle tématu vůbec znalej, tak bych potřeboval trochu kopnout
V popisku toho kabelu píšou, že je to pro E60 2006 a novější s OEM BUSINESS, má někdo zkušenost s tím, že bych ho použil na 2005 s Professional? Děkuji