Zdar chlapi,
mám zvláštní problém s e65. Když nemám klíček v zapalování a zapnu xenony, tak svítí oba bez problémů. Ale jak zapnu zapalování tak svítí pouze pravý xenon. Vše začalo po výměně xenonu za nové Osram xenarx. Vyměnil jsem je odzkoušel, vše ok tak dám zpět světla, nárazník a chci vyjet z dílny a ejhle L xenon nesvítí. Zkusil jsem dát vše z5 i přeházet trafa jednotky, ale nic a pak jsem náhodou rozsvítil bez klíčku a ono to svítí, ale se zapalováním ani náhodou. Mám podezření na Licht modul, vadný, nebo se jen rozprogramoval? Ale proč bez klíčku svítí?
Díky za odpověď
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 haluze se světly
Re: E65 haluze se světly
může to být jednotka na světle. chce to zkusit.
E65 je takovej super stroj, že tam svítí xenony bez klíčku v zapalování? K čemu je to dobrý?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Asi tak super, že musíš otočit knoflíkem na pozici 2 proto se ti rozsvítí xenony. Asi dopíše že má klíček v zapalování.
chytráci
¨
asi si je rožnul páčkou dálkovek ve funkcí coming home,
přesně to samý jsem řešil u E83, jeden xenon nešel, ale na coming home šel, nakonec to byla jednotka SMC zespodu světla, tzn že AHL je třeba mít v pořádku.

asi si je rožnul páčkou dálkovek ve funkcí coming home,
přesně to samý jsem řešil u E83, jeden xenon nešel, ale na coming home šel, nakonec to byla jednotka SMC zespodu světla, tzn že AHL je třeba mít v pořádku.
Přesně tak, páčka dálkovek
Moduly na světlech i trafa jsem zkoušel přehazovat, dokonce i celá světla, levé pořád nesvítí...
Chyby v Licht modulu - 0x9CBD Kommunikation mit StepperMoterBox - práva i levá - přitom natáčení fungovalo
A pak tam jsou informační chyby - 0x932D ALC - System Defekt, 0x932E ALC - System : AL Links abgeschaltet

Chyby v Licht modulu - 0x9CBD Kommunikation mit StepperMoterBox - práva i levá - přitom natáčení fungovalo
A pak tam jsou informační chyby - 0x932D ALC - System Defekt, 0x932E ALC - System : AL Links abgeschaltet
no jasný, nekomunikuje ti SMC, musí ti blikat ledka u ovladače světel, todle oprav první a pak to pojede.
Jo ta blikala, myslel jsem že to je tím světlem, ale už vyřešeno, stačilo odpojit baterku
Díky

Díky