Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e92 brzdové světla

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Furdovka

e92 brzdové světla

#1 Příspěvek od Furdovka »

Ahojky, prosím o radu nikde jsem nenašla jak se mění zadní brzdové žárovky u e92 a které tam patří ? Svítí mi již hodně do oranžova a chtěla bych je vyměnit. Díky za rady ;)
jiriik
Kontaktovat uživatele:

Re: e92 brzdové světla

#2 Příspěvek od jiriik »

Furdovka píše:Ahojky, prosím o radu nikde jsem nenašla jak se mění zadní brzdové žárovky u e92 a které tam patří ? Svítí mi již hodně do oranžova a chtěla bych je vyměnit. Díky za rady ;)

Já bych měl zase dotaz, jestli bez problému pasují na model před FL E92 zadní světla z modelu po FL E92 a co je potřeba přeprogramovat?
hansm5

#3 Příspěvek od hansm5 »

jiriik píše:
Furdovka píše:Ahojky, prosím o radu nikde jsem nenašla jak se mění zadní brzdové žárovky u e92 a které tam patří ? Svítí mi již hodně do oranžova a chtěla bych je vyměnit. Díky za rady ;)

Já bych měl zase dotaz, jestli bez problému pasují na model před FL E92 zadní světla z modelu po FL E92 a co je potřeba přeprogramovat?
ted to resil kamarad na e93-dal svetla lci-kus za kus a prekodoval se frm modul ;)
Furdovka

#4 Příspěvek od Furdovka »

Poradíte mi někdo jaké žárovky koupit ? Koukala jsem a na boční světla se dostanu, ale jak se dostat do na světla na víku kufru ? Čím se dá sundat ten kryt ?
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jiriik »

hansm5 píše:
jiriik píše:

ted to resil kamarad na e93-dal svetla lci-kus za kus a prekodoval se frm modul ;)
a tady je někdo kdo překóduje ten frm modul? :lol:
Odpovědět