Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e92 brzdové světla
e92 brzdové světla
Ahojky, prosím o radu nikde jsem nenašla jak se mění zadní brzdové žárovky u e92 a které tam patří ? Svítí mi již hodně do oranžova a chtěla bych je vyměnit. Díky za rady 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: e92 brzdové světla
Furdovka píše:Ahojky, prosím o radu nikde jsem nenašla jak se mění zadní brzdové žárovky u e92 a které tam patří ? Svítí mi již hodně do oranžova a chtěla bych je vyměnit. Díky za rady
Já bych měl zase dotaz, jestli bez problému pasují na model před FL E92 zadní světla z modelu po FL E92 a co je potřeba přeprogramovat?
ted to resil kamarad na e93-dal svetla lci-kus za kus a prekodoval se frm moduljiriik píše:Furdovka píše:Ahojky, prosím o radu nikde jsem nenašla jak se mění zadní brzdové žárovky u e92 a které tam patří ? Svítí mi již hodně do oranžova a chtěla bych je vyměnit. Díky za rady
Já bych měl zase dotaz, jestli bez problému pasují na model před FL E92 zadní světla z modelu po FL E92 a co je potřeba přeprogramovat?

Poradíte mi někdo jaké žárovky koupit ? Koukala jsem a na boční světla se dostanu, ale jak se dostat do na světla na víku kufru ? Čím se dá sundat ten kryt ?
-
- Kontaktovat uživatele:
a tady je někdo kdo překóduje ten frm modul?hansm5 píše:ted to resil kamarad na e93-dal svetla lci-kus za kus a prekodoval se frm moduljiriik píše:Furdovka píše:Ahojky, prosím o radu nikde jsem nenašla jak se mění zadní brzdové žárovky u e92 a které tam patří ? Svítí mi již hodně do oranžova a chtěla bych je vyměnit. Díky za rady