Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oprava DVD mechaniky či laser (CCC professional)
Oprava DVD mechaniky či laser (CCC professional)
Zdravím, je tu někdo kdo opravuje DVD mechaniky u CCC modulu ?
Vím že kluci z SK ano, ale tady někdo z Česka nejlépe Moravskoslezský kraj.
Díky.
Vím že kluci z SK ano, ale tady někdo z Česka nejlépe Moravskoslezský kraj.
Díky.
Re: Oprava DVD mechaniky či laser (CCC professional)
Myslim ze clen Falcon.
Díky, ale nakonec jsem se domluvil z BMWČesky, vyměnil mi original mechaniku M5 (novějši, rychlejší) za 3800 kč výměna trvalá ani ne 30 min, věděl co dělá.
-
- Klubové ID: 3690
- Kontaktovat uživatele:
Originál nová mechanika v BMW stojí cca 2500Kč
jo to bejvalo-dnes cca.4200.....pindour píše:Originál nová mechanika v BMW stojí cca 2500Kč
-
- Klubové ID: 1836
Skor by som povedal - ako pre koho
ja ich zatial nakupujem za staru cenu....

-
Tak aby som dodatocne uviedol veci na spravnu mieru:
Takze mechanika sa predavala pod obj. cislom 65839273195, jednalo sa o pouzitu/repasovanu mechaniku kde bol vymeneny laser (oznacena nalepkou "OPU GETAUSCHT". Typ mechaniky bol DVD M3.5. Tieto mechaniky sa uz nevyrabaju a ani neexistuju. Takze posledna nahrada, ktora sa objednava pod tym istym cislom 65839273195 je fungel nova mechanika (nie repasovana) a typ DVD M5. (novsi, tichsi, rychlejsi)
Preto BMW zdvihlo cenu, sucastne na nejakych 150-160eur...
Ja som aj tieto nove nakupoval este pol roka po zvyseni ceny za cenu staru od jedneho zaspateho BMW dealera, ale uz sa aj on prebudil, dnes som sa informoval a cena sa zdvihla uz aj tam. Este pred troma mesiacmi som kupoval za staru...
Takze mechanika sa predavala pod obj. cislom 65839273195, jednalo sa o pouzitu/repasovanu mechaniku kde bol vymeneny laser (oznacena nalepkou "OPU GETAUSCHT". Typ mechaniky bol DVD M3.5. Tieto mechaniky sa uz nevyrabaju a ani neexistuju. Takze posledna nahrada, ktora sa objednava pod tym istym cislom 65839273195 je fungel nova mechanika (nie repasovana) a typ DVD M5. (novsi, tichsi, rychlejsi)
Preto BMW zdvihlo cenu, sucastne na nejakych 150-160eur...
Ja som aj tieto nove nakupoval este pol roka po zvyseni ceny za cenu staru od jedneho zaspateho BMW dealera, ale uz sa aj on prebudil, dnes som sa informoval a cena sa zdvihla uz aj tam. Este pred troma mesiacmi som kupoval za staru...
ano nová M5 mechanika stojí dle ceniku 2017 4800 kč tuším.
-
ano, ale ja som kupoval este donedavna uz tie nove m5 za 89eur.... regnum Bavaria v presove zaspali dobu a zatial co vsade inde uz stala novu cenu, tito ich veselo este vyse pol roka predavali za staru. Este v marci som bral 10ks a este som sa pytal pani co tam riesi diely, ze odkial to kurva tahaju za tak lacno.... Vraj z bmw skladu kdesi pri Pezinku. No dnes ked som im napisal, uz mi zarvali 153eur - po zlave
prebudili sa 
Ak je odideny laser a mechanika je mechanicky a elektronicky v poriadku a je to typ DVD M3.5 (CCC verzie HW9.x , HW11.x a 12.x), tak staci vymenit laser, je tam typ SFHD8 ktory je zatial pomerne lacny, bezne okolo 30-35eur. Ak su starsie CCC HW4.x a 6.1, tam su mechanikyk DVD M2 alebo M3, tam je laser SFHD4 s dvoma trimrami a ciernou krytkou a ten sa uz dlhsie nevyraba a zohnat sa takmer neda a ak, tak za brutalnu cenu, takze stale sa oplati radsej investovat o par korun viac a kupit origo mechaniku od bmw, aj ked za tych 160eur. U systemov MK4 a NAV02/03 u E65 ani ina moznost nie je. Jedine u poslednych MK4 z rokov 2006 a novsich, kde bola DVD M3.5.

Ak je odideny laser a mechanika je mechanicky a elektronicky v poriadku a je to typ DVD M3.5 (CCC verzie HW9.x , HW11.x a 12.x), tak staci vymenit laser, je tam typ SFHD8 ktory je zatial pomerne lacny, bezne okolo 30-35eur. Ak su starsie CCC HW4.x a 6.1, tam su mechanikyk DVD M2 alebo M3, tam je laser SFHD4 s dvoma trimrami a ciernou krytkou a ten sa uz dlhsie nevyraba a zohnat sa takmer neda a ak, tak za brutalnu cenu, takze stale sa oplati radsej investovat o par korun viac a kupit origo mechaniku od bmw, aj ked za tych 160eur. U systemov MK4 a NAV02/03 u E65 ani ina moznost nie je. Jedine u poslednych MK4 z rokov 2006 a novsich, kde bola DVD M3.5.
- Sovaja
- Klubové ID: 4075
Vetřu se do debaty....počítám, že se bavíte o té spodní, v které default je navi DVD? Já bych totiž potřeboval pořešit tu horní, která už dost mizerně čte, resp. už je schopná číst jen CD vypálená z určitých vypalovaček a jen určitý rozsah. Tam je to jak? Tuším, že mě někdo již dříve říkal, že to je problém, že ta nejde vyměnit-opravit?
Jde mě spíš o cenu, zda má smysl tam nacpat za 8000 Denso a USB a nebo zkusit za nějakou rozumnou cenu rozchodit tu mechaniku......
E61 530xd 2007(předface)
díky
Jde mě spíš o cenu, zda má smysl tam nacpat za 8000 Denso a USB a nebo zkusit za nějakou rozumnou cenu rozchodit tu mechaniku......
E61 530xd 2007(předface)
díky
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
taky jde vymenit
[quote="Sovaja"]Vetřu se do debaty....počítám, že se bavíte o té spodní, v které default je navi DVD? Já bych totiž potřeboval pořešit tu horní, která už dost mizerně čte, resp. už je schopná číst jen CD vypálená z určitých vypalovaček a jen určitý rozsah. Tam je to jak? Tuším, že mě někdo již dříve říkal, že to je problém, že ta nejde vyměnit-opravit?
E61 530xd 2007(předface)
vymenit jde,akorat stoji jednou tolik co dvd mechanika.na tvem miste bych koupil nejaky vadny ccc a vzal s ni tu cd mechaniku.
E61 530xd 2007(předface)
vymenit jde,akorat stoji jednou tolik co dvd mechanika.na tvem miste bych koupil nejaky vadny ccc a vzal s ni tu cd mechaniku.

-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
to jsem taky myslel. vadnych ccc mam asi 20 na dily
-
jestli někdo umí tu mechaniku MK 4 Nebo 3 za dobrou cenu ,měl bych zájem .Zatím není nikde konkrétní nabídka.
-
Myslis tym ze zhanas komplet MK4? Nieco by sa u mna naslo.fikusfiala píše:jestli někdo umí tu mechaniku MK 4 Nebo 3 za dobrou cenu ,měl bych zájem .Zatím není nikde konkrétní nabídka.
-
Jde mi jen o mechaniku v kufru.Tv mám ,ale mechanika odchází
taky se vam do toho vecpu...
na kolik vyjde oprava/vymena restartujici se CCC?
Bezi jen kdyz je zima a nebo velke horko a do Afriky se mi teda stěhovat nechce

Ted to taky řeším,zaslal jsem CCC na repas a cena je 6000+rok záruka.Neustále se to restartovalo a objevovalo se pouze logo BMW.rhinos píše:taky se vam do toho vecpu...
a komu jsi to poslal?
Menucesky.cz 608214419