Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Oprava DVD mechaniky či laser (CCC professional)
Oprava DVD mechaniky či laser (CCC professional)
Zdravím, je tu někdo kdo opravuje DVD mechaniky u CCC modulu ?
Vím že kluci z SK ano, ale tady někdo z Česka nejlépe Moravskoslezský kraj.
Díky.

Vím že kluci z SK ano, ale tady někdo z Česka nejlépe Moravskoslezský kraj.
Díky.
Re: Oprava DVD mechaniky či laser (CCC professional)
Myslim ze clen Falcon.

Díky, ale nakonec jsem se domluvil z BMWČesky, vyměnil mi original mechaniku M5 (novějši, rychlejší) za 3800 kč výměna trvalá ani ne 30 min, věděl co dělá.

- 
				pindour
- Klubové ID: 3690
- Kontaktovat uživatele:
Originál nová mechanika v BMW stojí cca 2500Kč

jo to bejvalo-dnes cca.4200.....pindour píše:Originál nová mechanika v BMW stojí cca 2500Kč
- 
				airbone
- Klubové ID: 1836
Skor by som povedal - ako pre koho  ja ich zatial nakupujem za staru cenu....
  ja ich zatial nakupujem za staru cenu....

ja ich zatial nakupujem za staru cenu....
  ja ich zatial nakupujem za staru cenu....- 
				airbone
Tak aby som dodatocne uviedol veci na spravnu mieru:
Takze mechanika sa predavala pod obj. cislom 65839273195, jednalo sa o pouzitu/repasovanu mechaniku kde bol vymeneny laser (oznacena nalepkou "OPU GETAUSCHT". Typ mechaniky bol DVD M3.5. Tieto mechaniky sa uz nevyrabaju a ani neexistuju. Takze posledna nahrada, ktora sa objednava pod tym istym cislom 65839273195 je fungel nova mechanika (nie repasovana) a typ DVD M5. (novsi, tichsi, rychlejsi)
Preto BMW zdvihlo cenu, sucastne na nejakych 150-160eur...
Ja som aj tieto nove nakupoval este pol roka po zvyseni ceny za cenu staru od jedneho zaspateho BMW dealera, ale uz sa aj on prebudil, dnes som sa informoval a cena sa zdvihla uz aj tam. Este pred troma mesiacmi som kupoval za staru...

Takze mechanika sa predavala pod obj. cislom 65839273195, jednalo sa o pouzitu/repasovanu mechaniku kde bol vymeneny laser (oznacena nalepkou "OPU GETAUSCHT". Typ mechaniky bol DVD M3.5. Tieto mechaniky sa uz nevyrabaju a ani neexistuju. Takze posledna nahrada, ktora sa objednava pod tym istym cislom 65839273195 je fungel nova mechanika (nie repasovana) a typ DVD M5. (novsi, tichsi, rychlejsi)
Preto BMW zdvihlo cenu, sucastne na nejakych 150-160eur...
Ja som aj tieto nove nakupoval este pol roka po zvyseni ceny za cenu staru od jedneho zaspateho BMW dealera, ale uz sa aj on prebudil, dnes som sa informoval a cena sa zdvihla uz aj tam. Este pred troma mesiacmi som kupoval za staru...
ano nová M5 mechanika stojí dle ceniku 2017 4800 kč tuším.

- 
				airbone
ano, ale ja som kupoval este donedavna uz tie nove m5 za 89eur.... regnum Bavaria v presove zaspali dobu a zatial co vsade inde uz stala novu cenu, tito ich veselo este vyse pol roka predavali za staru. Este v marci som bral 10ks a este som sa pytal pani co tam riesi diely, ze odkial to kurva tahaju za tak lacno.... Vraj z bmw skladu kdesi pri Pezinku. No dnes ked som im napisal, uz mi zarvali 153eur - po zlave  prebudili sa
 prebudili sa 
Ak je odideny laser a mechanika je mechanicky a elektronicky v poriadku a je to typ DVD M3.5 (CCC verzie HW9.x , HW11.x a 12.x), tak staci vymenit laser, je tam typ SFHD8 ktory je zatial pomerne lacny, bezne okolo 30-35eur. Ak su starsie CCC HW4.x a 6.1, tam su mechanikyk DVD M2 alebo M3, tam je laser SFHD4 s dvoma trimrami a ciernou krytkou a ten sa uz dlhsie nevyraba a zohnat sa takmer neda a ak, tak za brutalnu cenu, takze stale sa oplati radsej investovat o par korun viac a kupit origo mechaniku od bmw, aj ked za tych 160eur. U systemov MK4 a NAV02/03 u E65 ani ina moznost nie je. Jedine u poslednych MK4 z rokov 2006 a novsich, kde bola DVD M3.5.

prebudili sa
 prebudili sa 
Ak je odideny laser a mechanika je mechanicky a elektronicky v poriadku a je to typ DVD M3.5 (CCC verzie HW9.x , HW11.x a 12.x), tak staci vymenit laser, je tam typ SFHD8 ktory je zatial pomerne lacny, bezne okolo 30-35eur. Ak su starsie CCC HW4.x a 6.1, tam su mechanikyk DVD M2 alebo M3, tam je laser SFHD4 s dvoma trimrami a ciernou krytkou a ten sa uz dlhsie nevyraba a zohnat sa takmer neda a ak, tak za brutalnu cenu, takze stale sa oplati radsej investovat o par korun viac a kupit origo mechaniku od bmw, aj ked za tych 160eur. U systemov MK4 a NAV02/03 u E65 ani ina moznost nie je. Jedine u poslednych MK4 z rokov 2006 a novsich, kde bola DVD M3.5.
- Sovaja
- Klubové ID: 4075
Vetřu se do debaty....počítám, že se bavíte o té spodní, v které default je navi DVD? Já bych totiž potřeboval pořešit tu horní, která už dost mizerně čte, resp. už je schopná číst jen CD vypálená z určitých vypalovaček a jen určitý rozsah. Tam je to jak? Tuším, že mě někdo již dříve říkal, že to je problém, že ta nejde vyměnit-opravit?
Jde mě spíš o cenu, zda má smysl tam nacpat za 8000 Denso a USB a nebo zkusit za nějakou rozumnou cenu rozchodit tu mechaniku......
E61 530xd 2007(předface)
díky

Jde mě spíš o cenu, zda má smysl tam nacpat za 8000 Denso a USB a nebo zkusit za nějakou rozumnou cenu rozchodit tu mechaniku......
E61 530xd 2007(předface)
díky
- 
				Snejk
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
taky jde vymenit

[quote="Sovaja"]Vetřu se do debaty....počítám, že se bavíte o té spodní, v které default je navi DVD? Já bych totiž potřeboval pořešit tu horní, která už dost mizerně čte, resp. už je schopná číst jen CD vypálená z určitých vypalovaček a jen určitý rozsah. Tam je to jak? Tuším, že mě někdo již dříve říkal, že to je problém, že ta nejde vyměnit-opravit?
E61 530xd 2007(předface)
vymenit jde,akorat stoji jednou tolik co dvd mechanika.na tvem miste bych koupil nejaky vadny ccc a vzal s ni tu cd mechaniku.

E61 530xd 2007(předface)
vymenit jde,akorat stoji jednou tolik co dvd mechanika.na tvem miste bych koupil nejaky vadny ccc a vzal s ni tu cd mechaniku.

- 
				Snejk
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
to jsem taky myslel. vadnych ccc mam asi 20 na dily

- 
				fikusfiala
jestli někdo umí tu mechaniku MK 4 Nebo 3 za dobrou cenu ,měl bych zájem .Zatím není nikde konkrétní nabídka.

- 
				airbone
Myslis tym ze zhanas komplet MK4? Nieco by sa u mna naslo.fikusfiala píše:jestli někdo umí tu mechaniku MK 4 Nebo 3 za dobrou cenu ,měl bych zájem .Zatím není nikde konkrétní nabídka.
- 
				fikusfiala
Jde mi jen o mechaniku v kufru.Tv mám ,ale mechanika odchází

taky se vam do toho vecpu...
na kolik vyjde oprava/vymena restartujici se CCC?
Bezi jen kdyz je zima a nebo velke horko a do Afriky se mi teda stěhovat nechce

Ted to taky řeším,zaslal jsem CCC na repas a cena je 6000+rok záruka.Neustále se to restartovalo a objevovalo se pouze logo BMW.rhinos píše:taky se vam do toho vecpu...
a komu jsi to poslal?

Menucesky.cz 608214419