radio professional - nahrání kontaktů
-
Lachtis
- Klubové ID: 3643
Ahoj, před nedávnem jsem se stal majitelem e92 s originálním hifi professional včetně navigace. Přes BT se mi podařilo spárovat mobil (Sony xperia M), ale vůbec netuším, jak nahrát kontakty? Zkoušel jsem je poslat z telefonu jako soubor, ale radio na to nijak nereagovalo a telefon mi jen napsal, že soubor nebyl odeslán. Z návodu bmw se toho moc nedovím, neboť k tomuto se odkazuje na spešl příručku, kterou bohužel nemám. Můžete mi prosím poradit, jak se dají nahrát kontakty... děkuji moc 
-
matiz
- Klubové ID: 3204
-
radekmini
-
Lachtis
Ahoj, děkuji za rychlou odpověď. Dnes to po práci vyzkouším, ale ani telefon ani rádio se mne na to nezeptá. Prostě při párování naťukám kód do rádia a stejný do telefonu, potvrdím, chvíli čekám a je spárováno a tím to končí... Možná, že si třeba nerozumí s telefonem, ale to by se předpokládám ani nespároval... No uvidím, zkusím a kdyžtak ještě napíšumatiz píše:Kontakty se ti naimportuji samy, ale musis povolit pri parovani pristup ke kontaktum a odskrtnout priste se neptat.
-
ugurundu
-
starML
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Které telefony jsou kompaktibilní s BT v BMW najdeš zde http://www.bmw.cz/cz/cs/owners/navigati ... k_tool.jsp
-
Lachtis
Díky všem za rady, ale bohužel po snad stovce pokusů, kdy spárování funguje, ale přístup ke kontaktům nikoliv
Zkusil jsem stařičkou Nokii C2-01 a tam okamžitě po spárování došlo i k nahrání kontaktů.... Je to holt asi telefonem, ikdyž nechápu, proč se spáruje, ale kontakty nokoliv.
Na handsfree jsem si z bývalého vozu zvykl a strašně mi to vadí, že tady mi to bez šáhnutí na telefon nefunguje! Proto začínám zvažovat obměnu telefonu (měl jsem v plánu tenhle rok). Ale chtěl bych něco, co bude kompatibilní (z toho odkazu na BMW stránky se dostanu na stařičké telefony)... Jde mi o něco současného s čím by neměl být problém. Může být ios, android ale i windows. Prosím komu a s jakým telefonem to funguje??? Díky Tomáš
Zkusil jsem stařičkou Nokii C2-01 a tam okamžitě po spárování došlo i k nahrání kontaktů.... Je to holt asi telefonem, ikdyž nechápu, proč se spáruje, ale kontakty nokoliv.
Na handsfree jsem si z bývalého vozu zvykl a strašně mi to vadí, že tady mi to bez šáhnutí na telefon nefunguje! Proto začínám zvažovat obměnu telefonu (měl jsem v plánu tenhle rok). Ale chtěl bych něco, co bude kompatibilní (z toho odkazu na BMW stránky se dostanu na stařičké telefony)... Jde mi o něco současného s čím by neměl být problém. Může být ios, android ale i windows. Prosím komu a s jakým telefonem to funguje??? Díky Tomáš
-
matiz
- Klubové ID: 3204
Nejdriv bych zkusil upgradovat auto, pripadne najit jine upgradovane auto a tam zkusit ten tvuj telefon... Muzes mit nejaky historicky soft v mulfu a nenacte ti kontakty, uz jsem to zazil... Po upgrade vse slapalo bez problemu. Ale uz nevim co to bylo za telefon. Nicmene jedna xperie v mem okoli je a normalka jede i s kontaktama.