Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

radio professional - nahrání kontaktů

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lachtis
Klubové ID: 3643

#1 Příspěvek od Lachtis »

Ahoj, před nedávnem jsem se stal majitelem e92 s originálním hifi professional včetně navigace. Přes BT se mi podařilo spárovat mobil (Sony xperia M), ale vůbec netuším, jak nahrát kontakty? Zkoušel jsem je poslat z telefonu jako soubor, ale radio na to nijak nereagovalo a telefon mi jen napsal, že soubor nebyl odeslán. Z návodu bmw se toho moc nedovím, neboť k tomuto se odkazuje na spešl příručku, kterou bohužel nemám. Můžete mi prosím poradit, jak se dají nahrát kontakty... děkuji moc :)
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

Kontakty se ti naimportuji samy, ale musis povolit pri parovani pristup ke kontaktum a odskrtnout priste se neptat.
radekmini

#3 Příspěvek od radekmini »

Ahoj, funguje BT i s iPhonem 4S?
Lachtis

#4 Příspěvek od Lachtis »

matiz píše:Kontakty se ti naimportuji samy, ale musis povolit pri parovani pristup ke kontaktum a odskrtnout priste se neptat.
Ahoj, děkuji za rychlou odpověď. Dnes to po práci vyzkouším, ale ani telefon ani rádio se mne na to nezeptá. Prostě při párování naťukám kód do rádia a stejný do telefonu, potvrdím, chvíli čekám a je spárováno a tím to končí... Možná, že si třeba nerozumí s telefonem, ale to by se předpokládám ani nespároval... No uvidím, zkusím a kdyžtak ještě napíšu :wink:
ugurundu

#5 Příspěvek od ugurundu »

Ahoj,

sony ma vlastni manager pro BT connections.

Mozna budes muset manualne nastavit primo pod bt.
Kam vsude to muze.

J.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#6 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Které telefony jsou kompaktibilní s BT v BMW najdeš zde http://www.bmw.cz/cz/cs/owners/navigati ... k_tool.jsp
Lachtis

#7 Příspěvek od Lachtis »

Díky všem za rady, ale bohužel po snad stovce pokusů, kdy spárování funguje, ale přístup ke kontaktům nikoliv :cry:

Zkusil jsem stařičkou Nokii C2-01 a tam okamžitě po spárování došlo i k nahrání kontaktů.... Je to holt asi telefonem, ikdyž nechápu, proč se spáruje, ale kontakty nokoliv.

Na handsfree jsem si z bývalého vozu zvykl a strašně mi to vadí, že tady mi to bez šáhnutí na telefon nefunguje! Proto začínám zvažovat obměnu telefonu (měl jsem v plánu tenhle rok). Ale chtěl bych něco, co bude kompatibilní (z toho odkazu na BMW stránky se dostanu na stařičké telefony)... Jde mi o něco současného s čím by neměl být problém. Může být ios, android ale i windows. Prosím komu a s jakým telefonem to funguje??? Díky Tomáš
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od matiz »

Nejdriv bych zkusil upgradovat auto, pripadne najit jine upgradovane auto a tam zkusit ten tvuj telefon... Muzes mit nejaky historicky soft v mulfu a nenacte ti kontakty, uz jsem to zazil... Po upgrade vse slapalo bez problemu. Ale uz nevim co to bylo za telefon. Nicmene jedna xperie v mem okoli je a normalka jede i s kontaktama.
Odpovědět