Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BC compact

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Oldman »

Ahoj lidi,najít tady něco na to krásné auto....Na mojem pidi BC se ukázali 3P...P P P 8O ,návod k použití mi řekl že mám neprodleně navštívit servis BMW,což jsem udělal a pobavil tím zdejší personál :D ,neví někdo co s tím?....Děkuji předem za hodnocení vizáže auta... :D ovšem,řešení by mě potěšilo víc...děkuji
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

PPP je známka ztráty kódovacích dat. Ideálně to chce někoho s ADS interface, napíchnout a zjistit, jestli by nestačilo překódovat. V tvém okolí má tyto možnosti např. Fatal Design.
johnyfly1

#3 Příspěvek od johnyfly1 »

ja som raz vyberal EEPROm z BC a nakodoval som do nej programatorom obraz EEPROM z ineho compactu...myslim ze z 318ti na 316i a tiez mi ukazalo PPP potom som vratil spat povodny obraz eeprom a uz to valilo...ale tiez mozes mat niekde studeny spoj :)

edit s adf interface neviem ci co spravis lebo ten bc(a celkovo compact) ma tak nahovno diagnostiku ze ncsexpert je s toho vedla a dis neviem uz si moc nepamatam ale tusim to neslo ked som sa hral s programatorom :roll:

edit2, soryy som si spomenul ked som si poziel obrazy eeprom...dostal sa mi do ruk BC z compacta ale sli na nom len hodiny...tak som do nho narval programatorom obraz z 316i a ukazovalo PPP potom som do nho narval obraz z inej 316i a uz slapal cely bc v pohodke ::)
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Oldman »

Mám i zo 4 válca,ale ten mi ukazuje nezmysel spotrebu
Odpovědět