Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BC compact
-
Oldman
- Klubové ID: 1434
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi,najít tady něco na to krásné auto....Na mojem pidi BC se ukázali 3P...P P P
,návod k použití mi řekl že mám neprodleně navštívit servis BMW,což jsem udělal a pobavil tím zdejší personál
,neví někdo co s tím?....Děkuji předem za hodnocení vizáže auta...
ovšem,řešení by mě potěšilo víc...děkuji
ja som raz vyberal EEPROm z BC a nakodoval som do nej programatorom obraz EEPROM z ineho compactu...myslim ze z 318ti na 316i a tiez mi ukazalo PPP potom som vratil spat povodny obraz eeprom a uz to valilo...ale tiez mozes mat niekde studeny spoj 
edit s adf interface neviem ci co spravis lebo ten bc(a celkovo compact) ma tak nahovno diagnostiku ze ncsexpert je s toho vedla a dis neviem uz si moc nepamatam ale tusim to neslo ked som sa hral s programatorom
edit2, soryy som si spomenul ked som si poziel obrazy eeprom...dostal sa mi do ruk BC z compacta ale sli na nom len hodiny...tak som do nho narval programatorom obraz z 316i a ukazovalo PPP potom som do nho narval obraz z inej 316i a uz slapal cely bc v pohodke ::)
edit s adf interface neviem ci co spravis lebo ten bc(a celkovo compact) ma tak nahovno diagnostiku ze ncsexpert je s toho vedla a dis neviem uz si moc nepamatam ale tusim to neslo ked som sa hral s programatorom
edit2, soryy som si spomenul ked som si poziel obrazy eeprom...dostal sa mi do ruk BC z compacta ale sli na nom len hodiny...tak som do nho narval programatorom obraz z 316i a ukazovalo PPP potom som do nho narval obraz z inej 316i a uz slapal cely bc v pohodke ::)