Mám problém, na autě e90 z roku 06, blbne rádio, chvíli hraje chvíli ne, např 10sekund ano a 10s ne a podobně, po asi půl hodině jízdy už hraje normálně, je to rádio profesional a auto má ten větší displej, nevíte někdo co s tím, prípadně jestli má někdo jiné funkční rádio. Díky
Jj. Jen zvuk nejde. Teda jako vypadává. Zesilovač by to mělo mít svůj a vše vepředu na stř tunelu snad asi. Jsem sice automechanik ale alektrika je pro šv . Auto mám kupovat a proto to řeším, pač předchozí majitel se s tím asi půl roku trápil. Jinak dvd cd atd vše jde bez problémů.
Nevím sice co je ccc. Ale má to jako i navigaci, prostě na tom panelu jsou dvě mechaniky a jeden gombik na zesilování a vše se to zobrazuje na displeji nahoře v palubce. Proto se na to ptám, kdyby to bylo jednoduchý tak si to zpravím sám
Blbý je, že to dělá jen za "studena", po zahřátí to funguje. Jestli dobře chápu, zvuk vypadne, rádio nešumí,po přepnutí na CD zvuk funkční. Tipuji to na DSP procesor, ale vařím z vody. Občas bývá teplotně závislý.
V autorádiích se používá DSP procesor od NXP. Aspoň všechna autorádia, se kterými se setkávám v práci (Audi, Mercedes, VW, Škoda...) to tak posledních 10 let mají. BMW jsem rozdělané neviděl, ale předpokládám, že ho používají také.
DSP má 144 vývodů a spodní chladící plošku - k výměně je potřeba horkovzduška, mikropájka, pasta a mikroskop.
Ale stále se bavíme jen v teoretické rovině. Chyba může být i v tuneru.
a v okamžiku, kdy to rádio "blbne", tj nevydává zvuky, tak ostatní zvuky v autě jdou ? (např. PDC) ?
esi je i PDC hluché, tak je to interní zesilovač v rádiu .... mně takle umřel taky.... a znamenalo ty výměnu (+nakodování po výměně) celého rádia bratru za 15
pavproch píše:a v okamžiku, kdy to rádio "blbne", tj nevydává zvuky, tak ostatní zvuky v autě jdou ? (např. PDC) ?
esi je i PDC hluché, tak je to interní zesilovač v rádiu .... mně takle umřel taky.... a znamenalo ty výměnu (+nakodování po výměně) celého rádia bratru za 15