Cca před rokem jsem koupil e36 v bídném stavu(koroze) za cenu šrotu. Vyřešil jsem eko, teď je v depozitu. Je to černý sedan 1.8 M40. Je to vyvařený, zakitovaný. Teď vypadá jako panda

Kamarádi mi tvrdí, že sedan je naprd, že se ho mám zbavit...
Nevýhody: škaredý, těžší než coupe, víc se kroutí v zatáčkách než coupe
Výhody: je to nejběžnější a nejlevnější karoserie, když to auto rozbiju, tak všechno přeskládám do nové kastle, která nic nestojí. Coupe se špatně shání a je dražší.
Navíc moc lidí se sedanama nedriftuje, asi to má nějakej důvod. Další problém je s papírama. S tím motorem STK nikdy neudělám. Takže nechat zmizet papíry? To mě zas přijde škoda, když mají vyřešený eko.
Rozhoduji se jestli si nechám sedana, nebo budu řešit coupe.
Varianty co mě napadají
1. Dokitovat dodělat a prodat, koupit coupe nejlépe s dvouapůlitrem(drahá varianta, znova vařit kastli, atd. atd)
2. Nechat zmizet papíry a vyměnit motor a jezdit sedanem
3. Varianta snů : Vyměním M40B18 sedana s motorem za coupe M50B25
Další věc. Jestli řešit papíry nebo ne...Staré BMW snížené upravené na drift asi nedostane STK jen tak legálně. Musel bych platit pojištění a tak... Přemýšlím, jestli není levnější si půjčit na víkend hengr a jet si zadriftovat. Nemusel bych pak řešit co jak musí a nemusí být, mohl bych si dát jakýkoliv kola, skořepinu, zavařit diff, odlehčovat. To by na STK neprošlo...
Takže prosím někoho, kdo už tohle někdy řešil, aby poradil. Nejlíp někoho kdo se svezl i v coupe i v sedanu. Zajímá mě jestli je ten rozdíl znatelnej.