Mám problém na více benzínkách prakticky kdykoliv když tankuju tak mi to snad po padesátikoruně cvakne, jako že je plná nádrž, i když jedu prakticky na rezervu. Navíc se z hrdla ozývaji podivné zvuky jako když to prostě špatně odtejká do nádrže. Nejde to někde nějak odvzdušnit nebo tak něco ?
Nakonec samozrejme natankuju, ale kdybych chtel nabrat plnou, tak to jednak ve finale preleju a druhak tam stravim pul odpoledne ..
Taky mi to občas cvakne hned na začátku ale povytáhnu hadici, strčím jí tam znova a už to jde v pohodě. Pokud ne tak jí trochu pootočím, povytáhnu, chce to grif.
Já s tím dneska točil sem a tam jako blbej, vytahoval, povytahoval, strkal všude možně a výsledek pořád stejnej .... a ne - nebyl jsem u stojanu pro TIR ... asi se s tim budu muset naucit (žít) ...
Taky mi chvíli trvalo, než jsem to naučil. Tu pistoli tam musíš zasunout tak, aby hadice směřovala dozadu, jako na 9. hodinu ciferníku hodinek. Potom to nebude pěnit, automatika nebude vypínat a palivo tam bude padat, jako Němci do krytu.
Tak sem zase dneska poslal trenovaci petikilo s kamosem kterej mi to neveril, a kroutil s tim kolem dokola a nejlip to tam teklo uplne dolu hlavou kdyz to bylo, ale zadnej velkej uspech stejne ne ...