Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E46 328i špatně se tankuje

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
FilipKriz
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od FilipKriz »

Mám problém na více benzínkách prakticky kdykoliv když tankuju tak mi to snad po padesátikoruně cvakne, jako že je plná nádrž, i když jedu prakticky na rezervu. Navíc se z hrdla ozývaji podivné zvuky jako když to prostě špatně odtejká do nádrže. Nejde to někde nějak odvzdušnit nebo tak něco ?

Nakonec samozrejme natankuju, ale kdybych chtel nabrat plnou, tak to jednak ve finale preleju a druhak tam stravim pul odpoledne ..

díky za nápady
lukepostulka

#2 Příspěvek od lukepostulka »

Taky mi to občas cvakne hned na začátku ale povytáhnu hadici, strčím jí tam znova a už to jde v pohodě. Pokud ne tak jí trochu pootočím, povytáhnu, chce to grif.
FilipKriz
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od FilipKriz »

Já s tím dneska točil sem a tam jako blbej, vytahoval, povytahoval, strkal všude možně a výsledek pořád stejnej .... a ne - nebyl jsem u stojanu pro TIR ... :D asi se s tim budu muset naucit (žít) ...
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#4 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Taky mi chvíli trvalo, než jsem to naučil. Tu pistoli tam musíš zasunout tak, aby hadice směřovala dozadu, jako na 9. hodinu ciferníku hodinek. Potom to nebude pěnit, automatika nebude vypínat a palivo tam bude padat, jako Němci do krytu. :D
TeggyM3

#5 Příspěvek od TeggyM3 »

Přesně tak, taky jsem se to musel naučit, takhle po kapkách mi to bylo až trapné :D Otoč ji směrem dozadu a pujde to :p
FilipKriz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od FilipKriz »

Tak sem zase dneska poslal trenovaci petikilo s kamosem kterej mi to neveril, a kroutil s tim kolem dokola a nejlip to tam teklo uplne dolu hlavou kdyz to bylo, ale zadnej velkej uspech stejne ne ...

Dalsi pokusy az po vejplate :D
Foldas

#7 Příspěvek od Foldas »

ono taky záleží na pumpě někde to řešit nemusím a někde musím skoro vytahnout pistol ven
Odpovědět