Zdravím.. je tu nekdo v okolí UB kdo má diag na e39? ...potřeboval bych vymazat závadu... delší dobu jsem měl auto s rozebraným interiérem i baterkou venku a ted mí po složtení svítí airbagy...díky
Paťák mě zná a myslím si že i ví, že Bmw diagnostiku mám, protože jsem sem už dával několik screenů z inpy a isty. Minimálně se mohl zeptat, nicméně nejspíš neměl o diagnostiku ode mě zájem, což mě nejen že nepřekvapuje, ale ani nějak netrápí kdyby chtěl, tak se mohl klidně ozvat...
To Zama: ty máš toura nebo sedana? V Brodě jsem taky relativně dost často, ale taky si nevybavuju že bych se tam s nějakou e39 nějak zdravil já mám orientblau toura na hradeckých značkách, kdyby jsme se někdy potkali
Tak to netuším. Ale přes inpu určitě ews deaktivovat nepůjde dle mého. Pokud by to šlo, tak deaktivace by byla asi možná pouze přes ncs. Ale ani u tohohle si nejsem moc jistý zda-li to bude reálné...
aha aha.. no dělá to to, že když zapnu klíček tak se ews neaktivuje.. nezapne ventil na čerpadle a ani starter nefunguje... když potáhnu snímací kroužek blíž ke klíčku a znovu zapnu klíček tak jde všechno jak má... divné ale je že mám nový klíč který je bez čipu a normálně to s ním funguje a fungovalo to na nej i do té doby než to začalo takto blbnout což je měsíc zpět.
patrikE39 píše:aha aha.. no dělá to to, že když zapnu klíček tak se ews neaktivuje.. nezapne ventil na čerpadle a ani starter nefunguje... když potáhnu snímací kroužek blíž ke klíčku a znovu zapnu klíček tak jde všechno jak má... divné ale je že mám nový klíč který je bez čipu a normálně to s ním funguje a fungovalo to na nej i do té doby než to začalo takto blbnout což je měsíc zpět.
1. jsi si jistý, že je ten klíč bez čipu?
2. Pokud to takhle blbne, tak nebude problém v kroužku, ale nejspíš v jednotce EWS, kde odchází část T/R modulu (čip ELM10029A).
že je bez čipu jsem si jistý.. když jsem si ho nechával dělat tak mi starý klíč porojel skenem a říkal že je bez čipu a nový klíč udělal taky bez čipu... dá se ten čip do jednotky ews sehnat a vyměnit?