Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E61 520d, termostat odisiel po roku

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
opisk

#1 Příspěvek od opisk »

zdravim pani,
mam E61 520d 120kw 2007, 260tkm, pred rokom som zistil ako si ceknut teplotu motora a zistil som ze 90 nedosiahnem vobec, v servise mi bolo povedane ze tento motor ma 3 termostaty, 2 z nich boli zle, vymenilo sa to a ok... dnes som to zo zaujimavosti cekol a opat kolise medzi 69 - 84..
chcel som sa spytat ci je to normalne ze za rok odide? garazujem, robim asi 30tkm rocne...
a ak hej da sa to zistit na diagnostike ktory to je? ako je to s vymenou? nechce sa mi platit znova servisu, mozno by som to zvladol u kamosa na zvedaku, robil som tam uz brzdy, olej, zhavicky s tym relatkom...
diky za pomoc
horan

#2 Příspěvek od horan »

Mozny to je. Dneska stoji vsechno za picu. A je jedno co koupis. Taky to delam snad co rok a pul. A origo taky asi nebude zaruka kvality. Zrovna minuly tyden jsem kupoval original honda na motorku a uz i ten prisel pootevrenej ale zaplatit si ho nechali poradne. Cekam, ze postou prijde jeste poukazka na dve hodiny v nejakym luxusnim bordelu, protoze jinak si tu cenu nedovedu vysvetlit. Ani zasrana tesnici gumicka na vicko u nej nebyla. Takze asi tak
opisk

#3 Příspěvek od opisk »

horan píše:Mozny to je. Dneska stoji vsechno za picu. A je jedno co koupis. Taky to delam snad co rok a pul. A origo taky asi nebude zaruka kvality. Zrovna minuly tyden jsem kupoval original honda na motorku a uz i ten prisel pootevrenej ale zaplatit si ho nechali poradne. Cekam, ze postou prijde jeste poukazka na dve hodiny v nejakym luxusnim bordelu, protoze jinak si tu cenu nedovedu vysvetlit. Ani zasrana tesnici gumicka na vicko u nej nebyla. Takze asi tak
njn, ze ma to vobec prekvapuje... potreboval by som ale vediet ci sa to da zistit na diagnositke.. nechce sa mi naslepo menit oba znovu... :(
kawaman

#4 Příspěvek od kawaman »

Myslim, ze nejlepsi bude vymenit oba, popripade vsechny 3. At neresis za mesic vymenu dalsiho, ktery jsi neudelal. Navic diag asi neukaze ktery je v haji.
Odpovědět