zdravim pani,
mam E61 520d 120kw 2007, 260tkm, pred rokom som zistil ako si ceknut teplotu motora a zistil som ze 90 nedosiahnem vobec, v servise mi bolo povedane ze tento motor ma 3 termostaty, 2 z nich boli zle, vymenilo sa to a ok... dnes som to zo zaujimavosti cekol a opat kolise medzi 69 - 84..
chcel som sa spytat ci je to normalne ze za rok odide? garazujem, robim asi 30tkm rocne...
a ak hej da sa to zistit na diagnostike ktory to je? ako je to s vymenou? nechce sa mi platit znova servisu, mozno by som to zvladol u kamosa na zvedaku, robil som tam uz brzdy, olej, zhavicky s tym relatkom...
diky za pomoc
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 520d, termostat odisiel po roku
Mozny to je. Dneska stoji vsechno za picu. A je jedno co koupis. Taky to delam snad co rok a pul. A origo taky asi nebude zaruka kvality. Zrovna minuly tyden jsem kupoval original honda na motorku a uz i ten prisel pootevrenej ale zaplatit si ho nechali poradne. Cekam, ze postou prijde jeste poukazka na dve hodiny v nejakym luxusnim bordelu, protoze jinak si tu cenu nedovedu vysvetlit. Ani zasrana tesnici gumicka na vicko u nej nebyla. Takze asi tak
njn, ze ma to vobec prekvapuje... potreboval by som ale vediet ci sa to da zistit na diagnositke.. nechce sa mi naslepo menit oba znovu...horan píše:Mozny to je. Dneska stoji vsechno za picu. A je jedno co koupis. Taky to delam snad co rok a pul. A origo taky asi nebude zaruka kvality. Zrovna minuly tyden jsem kupoval original honda na motorku a uz i ten prisel pootevrenej ale zaplatit si ho nechali poradne. Cekam, ze postou prijde jeste poukazka na dve hodiny v nejakym luxusnim bordelu, protoze jinak si tu cenu nedovedu vysvetlit. Ani zasrana tesnici gumicka na vicko u nej nebyla. Takze asi tak