Modrá = manuál, červená = automat. Velikost koláče odpovídá počtu (v rámci jednoho souboru)
Ten trend je neúprosný

Já čekam až se mi to rozsype už 13 let a pořád nic.Teddy píše:Jak roste spolehlivost automatů a klesá technická úroveň řidičů, tak roste počet automatů. Už brzo asi přijde doba, kdy vydrží automat tolik co manuál. Otázka je jestli stoupne spolehlivost a výdrž automatů, nebo se zhorší manuály.
P.S.
Taky mě docela mrzí, že ve služebnim superbu nemam automat. Je to pohodlný a až se rozsype, tak bych opravu neplatil já.
Soukromý auta si kupuju ojetý, takže tam bych automat nechtěl ani zadarmo (abych pak jen čekal kdy se mi to rozsype).
1) Když byl počet automatů nebo manuálů nulový, tak se koláč vyplnil zeleně. Nechtělo se mi to řešit (určitě to jde nějak nastavit), tak jsem vždycky k obou stranám přičet jedničku.kurevtor píše:jseš si jistý s těma sedmičkama? E65 3.0D že by měla nenulový počet manuálů? To asi ne, ne?
Dělal jsem to v Matlabu (stahování dat z mobile.de i grafy)Mishak píše:mimo téma, v čem je ta statistika dělaná?