idealně někomu kdo tomu rozumí, náklady těžko říct, tydle auta sou na to dělany a často není třeba měnit skoro nic, jen rozvody a šrouby vaček,ale to se uvidí po rozdělání.
Když nenapíše co je to za motor, tak je to jak věštění z křišťálové koule
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
U M57 prasklej řetěz? K railové pumpě nebo k rozvodům? Může se stát, ale spíš s tím smradem ze spálenýho oleje vidím problém s turbem. Nepíše, jestli se to zastavilo, symptomy neznámé
u M57 řetězy praskal, řešil jsem několikrát, ale většinou je to spíš v X5 a po roce 2008, u 200kw se to stává méně často.
s tím smradem spálenýho oleje jsem to ale trochu nepochopil, to taky vypadá spíš na turbo.
ted to startuje nebo ne? a nebo to radši nikdo nezkoušel?
To ne to je jasné...musíš s tim do dílny..mimo to turbo co kluci uváděli mne ještě napadla nějaká sežraná vyřivá klapka...napiš potom co to bylo...jestli na to budeš mít náladu...pevné nervy..
Nevim koho doporucit, ale vim koho ne.
A to turbodmychadla.com
Osobni zkusenost. 2x.
Obe funguji, ale neochota vracet zalohu, arogantni majitelka, takze kdo vi, jak resi reklamace.....
repas neni kdy top, když jsme repasovali kdekoliv turbo, nikdy to nebylo jako novy, tak sem si našel tu nejlevnější repasi a řeším to tak že to třeba pak zkusím reklamovat.
nezapomente vyndat Intercooler a zkontrolovat jeslti nikde nejsou piliny z turba, vyčistit sání, idealně i mrknout na ventily, vyměnit olej, vyčistit olejove hadice turb, zkusit jejich pruchodnost, dát nový separator a nový vzducháč, a pokud už to bude venku rovnou i vyčistit DPF.
pokud cokoliv z toho zanedbáš, budeš to za par týdnu řešit znova.
zeblakob píše:Takže bylo to velké turbo, motor ok, poradte prosm seriozni firmu na repas
díky
velke turbo, to je vec ktere i ja se hrozim ze to jednou prijde. K repasum mam averzi z nekolika zkusenosti u jineho auta. Mozna bych zkusil poresit repasovane z Nemecka,slysel jsem ze delaji repasy mnohonasobne lepe nez v CR ale co je na tom pravdy,to nevim. Treba male turbo KKK se da uplne nove sehnat za 13tis. ale velke nove je darda penez.
Take jsem slysel i nazor ze nejlepe vymenit rovnou obe,kdyz uz se meni jedno. Nazoru ruznych je fakt spousta.