Řeším už asi rok problém s dopojením výhřevu sedaček, tak si to nakonec budu asi muset udělat sám, proto sem vkládám dotaz...
Moje auto nemělo vyhřívané sedačky, ani lištu s tlačítky pro výhřev, koupil jsem tedy ze stejného vozu, úplně ty samé sedačky (alcantara sportsitze) akorát s výhřevem.
koupil jsem i lištu s tlačítky pro výhřev, PDC, DSC a el. roletku...
Problém ale je, že konektor, který vede do lišty s tlačítky má piny jen pro DSC, takže i kdybych nějak dovedl káblík od sedaček k liště, tak to nebude fungovat...
co všechno teda budu potřebovat a jak to zapojit do toho konektoru??
Už jsem se tu ptal 5 elektřikářů a každej mi to odmítl udělat a nebo byla cena tak vysoká, že přesahovala cenu obou sedaček....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dopojení výhřevu sedaček
Do konektoru u "switching centre" se dají piny dodělat, ale samozřejmě je nejlepší si k tomu z původního auta ucvaknout konektor s kouskama kabeláže.EdyBoyS píše:Řeším už asi rok problém s dopojením výhřevu sedaček, tak si to nakonec budu asi muset udělat sám, proto sem vkládám dotaz...
Moje auto nemělo vyhřívané sedačky, ani lištu s tlačítky pro výhřev, koupil jsem tedy ze stejného vozu, úplně ty samé sedačky (alcantara sportsitze) akorát s výhřevem.
koupil jsem i lištu s tlačítky pro výhřev, PDC, DSC a el. roletku...
Problém ale je, že konektor, který vede do lišty s tlačítky má piny jen pro DSC, takže i kdybych nějak dovedl káblík od sedaček k liště, tak to nebude fungovat...
co všechno teda budu potřebovat a jak to zapojit do toho konektoru??
Už jsem se tu ptal 5 elektřikářů a každej mi to odmítl udělat a nebo byla cena tak vysoká, že přesahovala cenu obou sedaček....
Jednotka potřebuje:
3x 12V
zem
K-bus
Lightmodul
DSC / (PDC) / (Roletka)
výhřev řidič / pasažér
(masáž řidič / pasažér)
dělal jsem si to sám, není to tak hrozný