Zdravím,
mám problém, který jsem už asi dostatečně popsal v nadpisu:)
Moje E39 '96 540ia má asi nějakej problém se servem. Kapaliny se zdá být dost. Po nastartování hučí servo...není to nějak strašně moc, ale prostě hučí. Po ohřátí celý německýho stroje se to trochu ztiší, ale pořád je slyšet, že něco není v "cajku".
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
servotronic hučí E39
- Filozof
- Klubové ID: 1044
nahraj zvuk na youtube.com a dej to sem. at slyšíme přesně ten zvuk.
Jinak repase serva asi bude jistá nebo málo kapaliny by to mohlo dělat. Dělá to v rejdu nebo furt nebo přímo když se jen pohne volantem ?
Hadice netečou někde ? Neteče to pod servem ?
V servu jsou takové drážky které se musí repasovat a pokud jsou ojebané hučí servo a nic už tomu nepomůže, pak ještě vím že to taky dělá pokud jsou jiné neorigo hadice, starší kapalina nevim nesetkal jsem se....
Může to bejt více věcí. Hod video a link. Alespon z mobilu.
Jinak repase serva asi bude jistá nebo málo kapaliny by to mohlo dělat. Dělá to v rejdu nebo furt nebo přímo když se jen pohne volantem ?
V servu jsou takové drážky které se musí repasovat a pokud jsou ojebané hučí servo a nic už tomu nepomůže, pak ještě vím že to taky dělá pokud jsou jiné neorigo hadice, starší kapalina nevim nesetkal jsem se....
-
tomaskraltk
- Klubové ID: 3362
Zdravím "Filizofe" mám podobný problém, že hučí při plném rejdu, víš co by to asi mohlo být?Filozof píše:nahraj zvuk na youtube.com a dej to sem. at slyšíme přesně ten zvuk.