Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

servotronic hučí E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mishak
Klubové ID: 2854

#1 Příspěvek od Mishak »

Zdravím,
mám problém, který jsem už asi dostatečně popsal v nadpisu:)
Moje E39 '96 540ia má asi nějakej problém se servem. Kapaliny se zdá být dost. Po nastartování hučí servo...není to nějak strašně moc, ale prostě hučí. Po ohřátí celý německýho stroje se to trochu ztiší, ale pořád je slyšet, že něco není v "cajku".
Filozof
Klubové ID: 1044

#2 Příspěvek od Filozof »

nahraj zvuk na youtube.com a dej to sem. at slyšíme přesně ten zvuk.

Jinak repase serva asi bude jistá nebo málo kapaliny by to mohlo dělat. Dělá to v rejdu nebo furt nebo přímo když se jen pohne volantem ?
Hadice netečou někde ? Neteče to pod servem ?

V servu jsou takové drážky které se musí repasovat a pokud jsou ojebané hučí servo a nic už tomu nepomůže, pak ještě vím že to taky dělá pokud jsou jiné neorigo hadice, starší kapalina nevim nesetkal jsem se....

Může to bejt více věcí. Hod video a link. Alespon z mobilu.
Meda
Klubové ID: 3310

#3 Příspěvek od Meda »

Zkus vymenit servo pumpu, vetsinou byva problem v ni, Vesa88 ted rozprodava 540i, tak to muzes vyzkouset, vim, ze tam fungovala, v tom aute jsem jel..
xdreamerx

#4 Příspěvek od xdreamerx »

i kdyz kapaliny se zda byt dost nemusi to byt pravda!!
Mel jsem neco podobnyho. Vseho bylo dost, ale veslo se tam cca 2dl nez hladina zacla stoupat a to jsem mel na zacatku skoro plnou nadobku na servo. Jak rikam leju...leju 2dl a hladina se ani nehnula!
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

podívej se, jestli nepění olej (hodně), to je pak pumpa ko...
“Ability is what you're capable of doing.”
Mishak
Klubové ID: 2854

#6 Příspěvek od Mishak »

Tak já tam zkusim něco nacintat. Včera jsou zkoušel něco nahrát a není tam slyšet lautr nic. Dělá to jenom když se točí volantem. A co mě překvapilo, nehučí to víc, když se volant rve do kraje, což se mi vždycky u jinejch aut stávalo.
keecer

#7 Příspěvek od keecer »

hučí mi servo na e39 520i 98, kapalina je dolíval jsem, dělá to už tak moc že mi to leze krkem, občas už zatáčí jakoby bez posilovače. Co bude v háji, co koupit?
tomaskraltk
Klubové ID: 3362

#8 Příspěvek od tomaskraltk »

Filozof píše:nahraj zvuk na youtube.com a dej to sem. at slyšíme přesně ten zvuk.

Jinak repase serva asi bude jistá nebo málo kapaliny by to mohlo dělat. Dělá to v rejdu nebo furt nebo přímo když se jen pohne volantem ?
Hadice netečou někde ? Neteče to pod servem ?

V servu jsou takové drážky které se musí repasovat a pokud jsou ojebané hučí servo a nic už tomu nepomůže, pak ještě vím že to taky dělá pokud jsou jiné neorigo hadice, starší kapalina nevim nesetkal jsem se....

Může to bejt více věcí. Hod video a link. Alespon z mobilu.
Zdravím "Filizofe" mám podobný problém, že hučí při plném rejdu, víš co by to asi mohlo být?
Odpovědět