Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - kufr přestal otevírat - VYŘEŠENO
jestli byste nekdo nevedel co se mohlo stat nebo cim to muze byt. Z niceho nic mi prestal odevirat viko kufru. Klickem to jde manuelne, ale tlacitkem uvnitr ani klicku a na kufru ne. jak odskoci tak jde nahoru i dolu normal. jde o to odskoceni co dela ten servo motorek, ale ten je ok prohazoval jsem ho a jinde chodi. Dekuji za info kdyby nekdo vedel
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Podobně:
Na zadních dveřích je možno mechanicky aktivovat dětské zámky přepnutím páčky, aby se zadní dveře nedaly otevřít zevnitř.
Stejně tak je možné (u 5er na loketní opěrce, u 7er nevím) deaktivovat spínače spouštění oken u zadních sedadel.
V případě převozu osob pod "vlivem ..." doporučuji obě tyto funkce preventivně vyřadit.

Na zadních dveřích je možno mechanicky aktivovat dětské zámky přepnutím páčky, aby se zadní dveře nedaly otevřít zevnitř.
Stejně tak je možné (u 5er na loketní opěrce, u 7er nevím) deaktivovat spínače spouštění oken u zadních sedadel.
V případě převozu osob pod "vlivem ..." doporučuji obě tyto funkce preventivně vyřadit.

- vlastnemec
S části deaktivace oken osob pod vlivem nesouhlasím, kam Ti potom nablije? Lepší poblitý auto zvenku, než ho potom prodávat kvůli smradu a dětské pojistky taky ne, když mě brali jednou fízli tak kámoš za mnou otevřel a poblil fízlovi botystarML píše:Podobně:![]()