Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - kufr přestal otevírat - VYŘEŠENO

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
sanitak

#1 Příspěvek od sanitak »

jestli byste nekdo nevedel co se mohlo stat nebo cim to muze byt. Z niceho nic mi prestal odevirat viko kufru. Klickem to jde manuelne, ale tlacitkem uvnitr ani klicku a na kufru ne. jak odskoci tak jde nahoru i dolu normal. jde o to odskoceni co dela ten servo motorek, ale ten je ok prohazoval jsem ho a jinde chodi. Dekuji za info kdyby nekdo vedel
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

a nemáš to v loketce zakazany?
jinak pak diagnostika
sanitak

#3 Příspěvek od sanitak »

jsi sikula, bylo to preple. kluk si v tom po ceste na dovcu hral a kdyz jsme prijeli tam tak uz to neslo. Celou dobu odeviram manuelne a dnes pul dne laboruji a mnenim, ale takovahle banalita me nenapadla. DEKUJI ti
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Podobně: :idea:
Na zadních dveřích je možno mechanicky aktivovat dětské zámky přepnutím páčky, aby se zadní dveře nedaly otevřít zevnitř.
Stejně tak je možné (u 5er na loketní opěrce, u 7er nevím) deaktivovat spínače spouštění oken u zadních sedadel.

V případě převozu osob pod "vlivem ..." doporučuji obě tyto funkce preventivně vyřadit. :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

pokud vím tak E60, F10, E65, apod maj všechny deaktivaci zadních oken u řidiče na dveřích,
u sedmy potom dojde k deaktivaci celého zadního systému, tzn 5x zadní roletky, zadní el opěrky, el sedačky, pouze na zadní idrive to vliv nemá, ten se zakazuje (nebo omezuje) v předním idrivu.
vlastnemec

#6 Příspěvek od vlastnemec »

starML píše:Podobně: :idea:
Na zadních dveřích je možno mechanicky aktivovat dětské zámky přepnutím páčky, aby se zadní dveře nedaly otevřít zevnitř.
Stejně tak je možné (u 5er na loketní opěrce, u 7er nevím) deaktivovat spínače spouštění oken u zadních sedadel.

V případě převozu osob pod "vlivem ..." doporučuji obě tyto funkce preventivně vyřadit. :D
S části deaktivace oken osob pod vlivem nesouhlasím, kam Ti potom nablije? Lepší poblitý auto zvenku, než ho potom prodávat kvůli smradu a dětské pojistky taky ne, když mě brali jednou fízli tak kámoš za mnou otevřel a poblil fízlovi boty :D Já samozřejmě nepil a auto bylo v pořádku trvalo to dlouho než nás pustili, ale byli pěkně nasraní že nic nenašli.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od starML Člen Klubu »

... napsal jsem to blbě, myslel jsem obě tyto funkce (okna a dveře) neblokovat.
Odpovědět