Prosím o radu,občas se mi stane ze pri prudčím rozjezdu prevodovka kopne a zhasne display obrazovky,budíky a mezi budíky jak jsou pismena R N D tak začnou problikávat. Auto jede normal dal. Ale začíná to byt čím dal časteji. Je to prevodovkou nebo problem jinde???? Díky za rady,popřípadě co opravit. Jo a vyložene chybu to nenapsalo!!!
Ahoj, mám ten sam problém, při větší akceleraci převodovka kope. Nikde nic nehlásí nic nebliká, olej jsem neměnil. Při plynulém rozjezdu auto jede normálně. Auto má najeto 140tis 730d E65. Poradíte mi co s tím??
PetrPepa píše:Ahoj, mám ten sam problém, při větší akceleraci převodovka kope. Nikde nic nehlásí nic nebliká, olej jsem neměnil. Při plynulém rozjezdu auto jede normálně. Auto má najeto 140tis 730d E65. Poradíte mi co s tím??
Z jakého roku je to auto? Podle mě E65 která má najeto v dízlu 140tis je divný.
Ahoj vím že je to divný, ale když jsem ho kupoval byl jsem i na technické kde to dělali. kilometry mi potvrdily. pak i v servisu, kde to po celou dobu servisovali. kilometry sedi. Borec bydlel někde v prdelkovicích. A přes zimu se tam ani nedalo dostat, tak ho nechával v garáži. Navic co mi rikaly servisáci, neměl ani na provoz. Popravdě ani jsem to auto nějak moc nechtěl, sháněl jsem něco z lepší výbavou, ale nakonec jsem ho vzal. a po půl roce začala kopat převodovka. Proto to vše zjišťuju. Není to hrozny ale začalo to dělat.
Jestli máš na repas udělěj ho a máš na několik let pokoj. Olej ti asi nic nevyřeší ale je taky možné že ho tam máš jen málo. Měnil někdo už ten olej vůbec? 140tis je tak akorát na první výměnu.
Co mam papiry s předchozích servisů, nic takového jsem tam nenašel. Ani kontrolu a už vůbec ne výměnu. Doufám že to bude jen opravdu málo oleje, ale co jsem tady pročítal forum, tak bude lepší rovnou udělat ten repas. No uvidím co mi řeknou v úterý v servisu. Já když pod tím ležel tak jsem tam nenašel ani kontrolní šroub. Tak to radši nechám na nich.