Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 chyba dsc
Mne sa sem tam stane, že mi za jazdy zruší DSC, neviem prečo sa to stáva.... je to asi tak raz, dvakrát za rok..... Na palubovke mi vypíše nejakú hlášku a zároveň mi prestane vypínať smerovky.. musím ich vypínať ručne. Zastavím a na dve minutky zamknem auto. Potom ho otvorím, naštartujem a všetko ide ako má..... 

včera sem vyměnil pumpu dsc a chyba stále přetrvává, smazal sem inpou, projel, a pořád nic, na americkém fóru jsem četl, že by to mohla být celá jednotka abs, není problém jí vyměnit, ale nejdřím jí musim koupit a nechci kupovat věci zbytečně 
jarax - poradíš? snejk mi nebere telefon
Co je ten sledovač pumpy?

jarax - poradíš? snejk mi nebere telefon

Co je ten sledovač pumpy?
Asi blbost, ale....
Delalo mi to taky vcetne toho vraceni blinkru, cca tak 1 az 2x tydne. Pak zniceho nic se pridaly vsechny ostatni hlasky co snad existujou, vsechno faulty vcetne prevodovky a auto v nouzaku. Auto se odstavilo, zamklo a zase pak normalne nastartovalo a fungovalo. Za par dni znovu. Vzdy to ale zacalo tim DSC. Vymenilo se dobijeci relé a od te doby se nerozsvitilo ani to DSC.
Delalo mi to taky vcetne toho vraceni blinkru, cca tak 1 az 2x tydne. Pak zniceho nic se pridaly vsechny ostatni hlasky co snad existujou, vsechno faulty vcetne prevodovky a auto v nouzaku. Auto se odstavilo, zamklo a zase pak normalne nastartovalo a fungovalo. Za par dni znovu. Vzdy to ale zacalo tim DSC. Vymenilo se dobijeci relé a od te doby se nerozsvitilo ani to DSC.