Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Volant BMW 530D F10

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Diabllo007

#1 Příspěvek od Diabllo007 »

Ahoj,
mel bych otazku ohledne BMW 530D F10...kdyz jedu napr 30km/h a vice tak mam volant mirne natoceny doleva (leve padlo je nize nez prave...)ale auto jede rovne...kdyz auto stoji a srovnam volant rovne tak jsou kola take rovne...je to normalni? nevite cim by to mohlo byt? Dekuji za odpoved...
Diabllo007

#2 Příspěvek od Diabllo007 »

Vyreseno...udelana geometrie (byla celkem v poradku) a srovnan volant, tak jak ma byt...Ale ted mi zacala obcas svitit kontrolka na rizeni...pridam obrazek...je to model 530D F10...Obcas se rozsviti a kdyz vypnu motor a znovu zapnu tak to zmizi...uz se mi to stalo 4x behem 3 dnu...nevite nekdo co s tim?...Diky...
Přílohy
IMAG0030.jpg
IMAG0030.jpg (134.08 KiB) Zobrazeno 2170 x
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

dělali jste po geometrii kalibraci diagnostikou?
Diabllo007

#4 Příspěvek od Diabllo007 »

Mel jsem to v BMW v ACR v budejovich cca pred dvema mesici a zacalo to blbnout az ted...volal jsem tam pred par dny a servisni technik mi rekl ze kdyz to zacalo delat az ted tak ze se nejspis kalibrace (tedkon nevim jestli to reknu spravne nevim jak se to pise,,langvink senzor?") delala...jeste mi rekl ze kdyz se kontrolka rozsviti a po vypnuti a zapnuti motoru zase zhasne a pak kontrolka nesviti tak ze to bude nejspis softwarova chyba ze mam zkusit odpojit baterku a nechat c 2-3 hodiny odpojeny aby se pry auto resetovalo...dostal jsem z geometrie papiry mam tam napsano

zmereni geometrie
nastavit zadni a predni napravu

kalibraci v papiru napsanou nemam...
Diabllo007

#5 Příspěvek od Diabllo007 »

Tak potvrzeno pres diagnostiku...napeti baterky spadlo pod urcitou mez proto se rozsvitila kontrolka volantu (ted je uz vse v poradku)...treba tato informace nekomu take pomuze ;-)
Odpovědět