Při volnoběhu (parkovačka nebo neutrál) motor začne blikat chybu a následně povypíná válce - nevypne je, jen když zvýším otáčky. Při zastavení na Drive a sešlápnuté brzdě to dělá jen občas, při parkovačce / neutrálu téměř pravidelně. Jak studený, tak teplý motor.
Za jízdy šlape jak hodinky.
Cívky jsou fungl nové, váha vzduchu taky, svíčky mají najeto cca 3000 km, membrána vzduchu nová.
Problem Solved: katalyzatory byly natolik v haji, ze prakticky ucpaly vyfukove potrubi.
Muze mi prosim nekdo dat uspokojive vysvetleni jak dojde k tomu, ze se katalyzator prakticky roztece? Podle mechanika to vypadalo, jako kdyby byly regulerne roztavene.
Horeni spatne spalene smesi v katalyzatoru?
Mam milion chuti ho nechat prekopat za kompletne novy.. uz nikdy nekoupim auto s namontovanym LPG, pokud to nebude delane nekym kdo ma jmeno a opravdu umi
Za mě naprostej souhlas..taky jsem hledal auto rovnou s plynem, říkam no co, kdyžtak se to opraví...auto jsem koupil a furt nějakej problem tak jsem jel k Vaňkovi, nechal udělat novej a paráda..takže odteď bez lpg a dodělat
Crazy23 píše:...tak jsem jel k Vaňkovi, nechal udělat novej a paráda..takže odteď bez lpg a dodělat
Dotaz - to LPG delal kompletne NOVE, nebo pouzil nejake dily z toho predchazejiciho?
A kolik casu to zabere, da se to stihnout za den, kdyz je napr kufr uz prekopany?
u tvého auta je potřeba komplet nova elektronika, komplet vstřiky, prostě celej předek.
Nádrž je tam tuším malá a nechal bych dát větší a tankováni předělat k víčku benzínu