Má někdo zkušenost s plováky v nádrži?Palivoměr se zbláznil,měl jsem venku plovák č.1,měřil ho a ok,stejně tak i druhý,ale po čase mi ručička vyleze na 40,pak třeba spadne na 20,pak na 30 a tam dojde nafta,nemůže se někde zasekávat plovák?Už nevim co s tim
Měl jsem podobný problém kdy mi auto chcípalo při 20litrech..
Ručička mi taky lítala z 20 na 30 litrů apod... po vyndání plováku (kde se nachází i čerpadlo) se vše srovnalo. Nicméně z ničeho nic začalo blbnout právě to čerpadlo které je v nádrži. Fungovalo do doby, než se dostalo do režimu, kdy mělo vytáhnout zbytek nafty(20l). V tu dobu se vyplo a nepodávalo žádnou naftu dál. Auto chcíplo a byl konec i přes to, že tam nafta pořád byla...
Nicméně ty máš trošku jiný problém a zaráží mě, jak ti lítá ručička.. možná bych zkusil dát plnou nádrž a uvidíš co dál..
Nebo nastal problém v budíkách..
Tišták vypadá ok i jsem to měřil,já před lety koupil levně naftu,ale první nádrž jsem dal bez punčochy ,pak odešlo to čerpadlo-cca 18l v nádrži a auto chcíplo,dal jsem jiné čerpadlo,vyčistil nádrž,vše ok,no ale po čase začalo tohle blbnutí,kolikrát jsem to rozebíral kontroloval,zpočátku to fungovalo,ale pak se to nakonec vždy takhle rozhodilo.Zkusim ještě naposled vyndat z nádrže všechno,jestli to pujde,pořádně profoukat....a když to zase bude kecat,káru daruju
Ale pravda je,že jsem několikrát auto napíchnul a psalo to plovák č.1 chyba,takže možná.....nechápu ale proč funguje když ho měřim multimetrem ve všech polohách....
Plovák v nádrži je "jedna velká záhada". Je fakt, že čerpadlo funguje pořád, ať ho měříš nebo je v nádrži ale jakmile se prostě sekne u dně, tak vypne a je konec. Po vyndání či dočerpání opět jede dál...
Škoda, že nemáš možnost vyzkoušet třeba jiný plovák, čerpadlo na zkoušku... hned by se vědělo víc...
no to bohužel,tenkrát mi jeden pán dal plovák i s čerpadlem z 530d,no já vyndal pumpu a zbytek zahodil A kamarád vyhodil celou nádrž Včera jsem vzal za 1000Kč no a ejhle!začalo to fungovat,ale jak dlouho,je to fakt záhada....
Jeee to je fakt škoda! takové věci se přeci nevyhazují minimálně dokud máš takové auto!
Fakt? Tak uvidíš... Třeba se to opravdu vzpamatovalo a bude jezdit v klidu dál...
Jestli ti auto pořád jede i přes to, že pod 20l se ti ručička zblázní, tak můžeš vyloučit čerpadlo v nádrži ale nejspíš budeš mít v prdeli plovák.. Ikdyž je mi to dost divný teda..