Nenašel jsem tady nic k tomuto. V různých videiích a testech uvádí, že střechu lze otevřít i zavřít za jízdy do rychlosti 40km/hod. Zkoušel jsem ve 20 zavřít a nic, jen začal blikat na displeji trojúhelníček a ozýval se zvukový signál. Po zastavení se normálně zavřela. Mají to jen někeré nebo se to dá přeprogramovat?
Je to docela ok po praze.. Ale 18kmh je fakt malo, uz se mi stalo, ze jsem na krizovatce sundaval strechu, blikla zelena, ja to nechtel uplne blokovat, tak jsem jel aspon tech 18kmh, jenze jsem je prekrocil, strecha se zasekla, za mnou vsichni nasrani... No vostuda
Těch 18km/h je tak na rollování po parkovišti bez plynu.. Ono je to na houby už tím, že musíme celou dobu držet ten čudlík. S tím by se v provozu ve 40km/h už jedzilo docela blbě, pač se člověk musí trochu naklonit. P307 umí stahovat do tuším 50km/h, ale snad je u BMW těch 18 km/h vykoupeno alepsoň vyšší spolehlivostí..
Zkusím teda jet pomaleji. Jo, uváděl se příklad při stání na křižovatce a náhlém dešti. Stát se může jednou za život nebo vůbec, ale stát za kabrioletem na červené při náhlé průtrži, tak se asi neudržím smíchy
Dneska má být pěkně, tak to asi zkusím.
Já jsem zásadně proti veškerému tuningu. Tohle auto bude jednou kultovní i díky tomu, že vlastně jako koncept s plechovou střechou končí. Na tom autě bude mít po letech největší hodnotu to, že do něj nehrábnul nejakej skodic, jednoduse se tomu rika PUVODNI STAV. Mluvim o horizontu desitek let, pokud mi nekdo neukeca, tak mi nezbyde nez se o nej starat dokud budu stat na nohou. Do bazaru nebo lemplovi bych to asi nedal.
Nicmene todle by mi taky zajimalo. Kdo to umi, kde a za kolik?
ZZZZ píše:Já jsem zásadně proti veškerému tuningu...... Mluvim o horizontu desitek let, pokud mi nekdo neukeca, tak mi nezbyde nez se o nej starat dokud budu stat na nohou.
Samozřejmě původní stav má své výhody, ale ... ale s pocitem, že by to mohlo "jezdit/vypadat líp" dlouhodobě žít neumím.... takže do teho hrabu jaxfiň... a protože si m4Zlika scu nechat "nafurt", tak mi to, že už není v původním stavu vůbec nevadí.....