Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

klidový odběr baterie e36 m3 3.2

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Spajky »

Chlapi, jakej máte v klidu odběr? Já mám nějakých 18-20 miliampérů, byl sem chvíli mimo a auto se mi 2x po cca 14 dnech neprovozu vybilo ÚPLNĚ, tak že baterka nešla přes ty dnešní chytrý nabíječky ani nabít, musel jsem jí nabíjet pěkně postaru...Baterka je sice starline, ale 2 roky stará, že už by byla tak v prdeli? Nicméně pak sem tam hodil svojí náhradní neznámého datumu, auto opět fpohodě a po 14ti dnech opět KO, čimž sem špatnou baterii vyloučil.

Měřil sem pojistky, BC bere cca 3 mili , centrál taky , to všechno beru, rádio bere cca 2-3 , to už se mi moc nelíbí, nicméně furt v normě, co mi ale dělá největší problém je pojistka číslo 31, kde je:

Palubní počítač
Systém alarmu
Přístroje
Hodiny
Řídicí jednotka karosérie
Vytápění a klimatizace vzduchu

Ta bere cca 8-10 miliampér, není to moc? Celkově mi ten odběr přijde docela velkej? Auto má poměrně slušnou výbavu, ale to nevim, stli ve vypnutém stavu může mít vliv, teoreticky si myslim že ano, ale to je mimo... Prostě jakej máte odběr vy, řešil jste to někdo u mka? Někde na netu jsem četl že do 30miliampér je to fpohodě, ale to je podle mě hrozně moc...
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od LiborM »

Ahoj

Bohužel u baterky Starline je to normální, nedávno jsem koupil jedno auto s rok starou baterkou a byla tam Starline a je po ní.....
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Spajky »

Jezisi....ja myslel ze.3-4 roky vydrzi, kor kdyz ji pravidelne nabijim. No to je hruza.
RomanM3

#4 Příspěvek od RomanM3 »

Na starline se vyser a kup si vartu. Na netu je jen o malinko dražší. Jinak co mam svou zkušenost s m3 e36 v mem případě to byl trilitr tak v zimě to stalo v garáži a aspon jednou za měsíc jsem to chodil dávat na nabíječku nebo aspoň povrcet s motorem. Nejlíp jít se projet ale to záleželo na počasí.jinak baterka chcipla. Ta m3 mela opravdu vetai odběr. Jinak si ještě vybavuju ze odběr byl po zamceni větší a po par minutách ještě klesnul. Čísla si už ale nepamatuju.
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Spajky »

Jasně že bych starline nikdy nekoupil, ale v autě už byla a když sem jí viděl, tak dle datumu nebyla stará, tak sem si řekl nechám jí tam. OKi, já samo taky každou zimu 2x dobíjim...

Jinak když baterku, tak nějakou lepší exide
RomanM3

#6 Příspěvek od RomanM3 »

Ale tak se nestyd ze mas v m3 starline :lol:
Já ho tam taky mel....na chvilku.
Nyní jsem už na starline zcela zanevrel a nesmí mi do auta! To jsou dily na kterých by mohla byt vyrazena doba expirace...
bmw_pepa

#7 Příspěvek od bmw_pepa »

Já mám v mojí M3 3.2 e36 baterku exide už dva roky, a jsem s ní velice spokojen. I po dvouměsíčním stání bez jakéhokoliv dobíjení, nastartuje auto bez problémů.
Odpovědět