Chlapi, jakej máte v klidu odběr? Já mám nějakých 18-20 miliampérů, byl sem chvíli mimo a auto se mi 2x po cca 14 dnech neprovozu vybilo ÚPLNĚ, tak že baterka nešla přes ty dnešní chytrý nabíječky ani nabít, musel jsem jí nabíjet pěkně postaru...Baterka je sice starline, ale 2 roky stará, že už by byla tak v prdeli? Nicméně pak sem tam hodil svojí náhradní neznámého datumu, auto opět fpohodě a po 14ti dnech opět KO, čimž sem špatnou baterii vyloučil.
Měřil sem pojistky, BC bere cca 3 mili , centrál taky , to všechno beru, rádio bere cca 2-3 , to už se mi moc nelíbí, nicméně furt v normě, co mi ale dělá největší problém je pojistka číslo 31, kde je:
Palubní počítač
Systém alarmu
Přístroje
Hodiny
Řídicí jednotka karosérie
Vytápění a klimatizace vzduchu
Ta bere cca 8-10 miliampér, není to moc? Celkově mi ten odběr přijde docela velkej? Auto má poměrně slušnou výbavu, ale to nevim, stli ve vypnutém stavu může mít vliv, teoreticky si myslim že ano, ale to je mimo... Prostě jakej máte odběr vy, řešil jste to někdo u mka? Někde na netu jsem četl že do 30miliampér je to fpohodě, ale to je podle mě hrozně moc...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
klidový odběr baterie e36 m3 3.2
Na starline se vyser a kup si vartu. Na netu je jen o malinko dražší. Jinak co mam svou zkušenost s m3 e36 v mem případě to byl trilitr tak v zimě to stalo v garáži a aspon jednou za měsíc jsem to chodil dávat na nabíječku nebo aspoň povrcet s motorem. Nejlíp jít se projet ale to záleželo na počasí.jinak baterka chcipla. Ta m3 mela opravdu vetai odběr. Jinak si ještě vybavuju ze odběr byl po zamceni větší a po par minutách ještě klesnul. Čísla si už ale nepamatuju.